Sezen herkese hitap eden bir sanatçı yanlız.araba dışında zalimi geçebilicek parça yoktu bu yarışmada bence normal şartlarda yalın kazanır ama ben 2 sezondur şunu çok iyi anladım bu forumun müzik zevki 20-25 yş arası gencleri kapsayan bir müzeik zevki değil içi geçmiş 70-75 yaş arası ihtiyarların müzik zevkinden oluşuyor
yabancı şarkıcı sevilmez grup şarkıcılar sevilmez popüler türk popçularda sevilmez tarkanla musti mega starları bile beğendiremedik bunlara @Maskeli Fedai ile
sende forumun bu müzik zevkine göre son durağa geldin bence sezen kazanıcaktır @mrt-06 forumun yaşlılardan oluştuğunu çözmüş 3.sezonada orhan gencebay ile hazırlanıyor hahah
Teşekkürler karşim de bu laf bir tanıdık geldi, sen anladın.Bu saatten sonra kazanamasam çok da önemli değil @mrt-06 kardeşim kazansa da kendim kazanmış kadar mutlu olacağım.
Ben Yalın'ın en efsane parçası Zalim'i finale taşıyarak gerekeni yaptım içim rahat hani Zalim'i kullanamadan elenseydim üzülürdüm ama kullandığım için sıkıntı yok.
Tövbe tövbe yanlış okudum şu cümlendeki 4. kelimeyi.Tevazuya gerek yok teveccühlerinize layık olmaya çalışıyoruz.
Biz oy kullanabiliyor muyuz?Neyse jüriler ankete oy kullanmasın belki biri denk gelirde gurur diye tekrar yazdım...