Tekrardan iyi yapsınlar çıkmasınsezon finali geliyor anneanneciğim gidebilir cananla ömere yer açmak için
daha 3 zehirleme 3adam öldürme operasyonu daha vardı en az
Bir Pervin'e de bulaşmadan ölmemeli
Tekrardan iyi yapsınlar çıkmasınsezon finali geliyor anneanneciğim gidebilir cananla ömere yer açmak için
daha 3 zehirleme 3adam öldürme operasyonu daha vardı en az
Sen de ne yaptın Anneaneciğimizi cellat mı sandın?Anaanne çıkmasın bence süper bi anaanne herkese lazım.Düşünsenize hep sizi düşünen bi anaanneniz var okulda kafani bozanmi oldu anaannene söyle kellesini alsın 😉
@xemrexxx @Çiğdem- @Aserat @MelankoliK
Birşey olursa senin beddualarından olacakHemen kendinizi kahretmeyin, Semra çıkmaz bu gidişle.
DÇ sayesinde Canan'ın Asiye'yi kurtaracağı netleşti. Umarım ikisi Semra'ya karşı ortak olur.
O zaman o da Asiye ile uğraşmasın, yok öyle bir dünya.Birşey olursa senin beddualarından olacak
Bir daha Semra anneanneye beddua etme sakın
Anneanneye pek kızamıyorum,O zaman o da Asiye ile uğraşmasın, yok öyle bir dünya.
Sen daha bir sürü şeyi kaçırmışsın, sayayım istersen.Anneanneye pek kızamıyorum,
1 kaç bölümü daha izledikten sonra belki ben de saydırabilirim
en son Assiye yi yakmaya çalışmıştı onu da eline yüzüne bulaştırmıştı
o kadar diğer marifetlerini daha göremedim Kara Meleğin
ben diziyi hiç izlemedim cnm sadece paylaşılan videolardan baktım bu kadın tam bir kaçık bence tumarhaneye yatırılmalı acilenAnaanne çıkmasın bence süper bi anaanne herkese lazım.Düşünsenize hep sizi düşünen bi anaanneniz var okulda kafani bozanmi oldu anaannene söyle kellesini alsın 😉
@xemrexxx @Çiğdem- @Aserat @MelankoliK
Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi, ama sana katılıyorum.ben diziyi hiç izlemedim cnm sadece paylaşılan videolardan baktım bu kadın tam bir kaçık bence tumarhaneye yatırılmalı acilen
Allah razı olsun,birşey söyleme sakınSen daha bir sürü şeyi kaçırmışsın, sayayım istersen.
Dizi 18. bölüme geldi, sen hala 12. bölümü bitirememişsin. Biraz daha hızlı ol artık.Allah razı olsun,birşey söyleme sakın
Açayım da yarım kalan 12.bölümümü izleyeyim
hemen bitirirsem ne izleyeceğim ben sonraDizi 18. bölüme geldi, sen hala 12. bölümü bitirememişsin. Biraz daha hızlı ol artık.
Yanindaki kadın da kim
kişm olacak canan bu areada asiye kıskançlıkta @Çiğdem- e yetişmeye çalışıyor @Aserat @MelankoliK @vadikızıYanindaki kadın da kim
bu kız kim ya