Adı Mutluluk - Tanıtım Fragmanı | FOX

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1430669448.jpg

Fox TV'nin yeni gençlik dizisi Adı Mutluluk'un fragmanı yayınlandı!

Süreç Film imzalı, başrollerini Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu ve Dilara Aksüyek'in paylaşacağı yapımın yönetmenlik koltuğunda Erol Özlevi oturacak, senaryosunu ise Aksel Bonfil ve Hakan Bonomo kaleme alacak.

Adı Mutluluk'ta, Kumsal'ın üniversite sınavları sonucu babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzayan bir özgürlük yolculuğu anlatılacak. İşte o tanıtım:

Son düzenleme:
Fragman Kiraz Mevsimi fanları arasında kavga çıkardı. Neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum. :)

Allah aşkına Süreç Film romantik komedide bir adım ileri gidemiyor. Hep aynı ve benzer tanıtımları çekiyor, bir şarkı eşliğinde dans eden çiftler. Çekirge bir zıplar, iki sıçrar da bunlar sonrakiler karavana gidecek bu belli, zorlamasınlar artık...

melekler konusunun takla ayırmışlar ama bu yorumu @vadikızı okimasin)))
Ben de bunu yazacaktım. :D

"Kumsal'ın üniversite sınavları sonucu babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzayan bir özgürlük yolculuğu anlatılacak."

Kumsal yerine İpek yaz, babası yerine Melek yaz, İzmir yerine de Balıkesir yaz oldu Melekler Korusun. :X

Çilek Kokusu'nun fragmanı bu fragmanı döver. Bence öteki dizi bir adım daha önde sen ne diyorsun hangisi tutar? @beyazsoy

Çilek Kokusu'nun fragmanını andırıyor. Pek ilgimi çekmedi ama diğer tanıtımları da görmek lazım elbet. :)

Ben de bunu yazacaktım. :D

"Kumsal'ın üniversite sınavları sonucu babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzayan bir özgürlük yolculuğu anlatılacak."

Kumsal yerine İpek yaz, babası yerine Melek yaz, İzmir yerine de Balıkesir yaz oldu Melekler Korusun. :X
ezgi Eyüpoglu hatta sudan bıkmış balıklarda buna benzer bir konuda oynamıştı. ama üniversite atılınca (yayından kalkınca) tekrar şansını demek istemiş)))

Çilek Kokusu'nun fragmanı bu fragmanı döver. Bence öteki dizi bir adım daha önde sen ne diyorsun hangisi tutar? @beyazsoy
bunun fragmanı coccola reklamı gibi blowuud vari olmuş diğeri tabiki daha iyi müziğiyle döver))) . ama teknik olarak bakılırsa iki Fragmanda kötü. fragman dediğin dizi hakkında bilgi verecek bu ikisi de alakasız fragmanlar

tutar tutmaz demek çok zor tns de garip şeyler oluyor artık eskisi gibi romantik komedi tutacak mi bilemiyoruz. üstelik iki dizinin ana konusu da belli değil verilen bilgiler çok sınırlı . biliyon ben izlemeden pek tutar tutmaz diyemem ama ezgi Eyüpoglu varsa kacacan =)))

Klasik diziler. Yazın boşluktan TV karşısına köşe kırlenti gibi kurulan ergenlerin ilgisini çekeceği kesin. Ama kışa kalamaz.

bunun fragmanı coccola reklamı gibi blowuud vari olmuş diğeri tabiki daha iyi müziğiyle döver))) . ama teknik olarak bakılırsa iki Fragmanda kötü. fragman dediğin dizi hakkında bilgi verecek bu ikisi de alakasız fragmanlar

tutar tutmaz demek çok zor tns de garip şeyler oluyor artık eskisi gibi romantik komedi tutacak mi bilemiyoruz. üstelik iki dizinin ana konusu da belli değil verilen bilgiler çok sınırlı . biliyon ben izlemeden pek tutar tutmaz diyemem ama ezgi Eyüpoglu varsa kacacan =)))
Bir dönem ağa dizileri boy gösteriyordu şimdi ise romantik komedi. Bu dönemde geçecektir. :)

Yine de ağa dizilerinden iyidir tabii. Biraz da erkek işleri tutsa. :)

Bir dönem ağa dizileri boy gösteriyordu şimdi ise romantik komedi. Bu dönemde geçecektir. :)

Yine de ağa dizilerinden iyidir tabii. Biraz da erkek işleri tutsa. :)
bunların hepsi tnsdeki oynadıktan bu kadar çok romantik komedi sonrası bir kaçı yayından kalkacak. zaten bir romantik komedinin bir sezonu çıkardığı pek görülmüyor

Fragman konu hakkında hiçbir bilgi vermiyor.
Sadece deniz kenarı,kızlar,erkekler iç içe..
bir kesimin dikkatini çekmek için yayınlanmış bir ön fragman :)

okudum bile kusura bakma artık tanıtım izlim bir nasılmış

Fragman Kiraz Mevsimi fanları arasında kavga çıkardı. Neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum. :)
kiraz mevsimi ile bu dizi ne alaka da kavga çıkartıyorlar

diziyi izlim benziyormu benzemiyormu anlarız konusu kısa
söylenmiş hemen benzetmeye başladın maşalllah yani

okudum bile kusura bakma artık tanıtım izlim bir nasılmış

kiraz mevsimi ile bu dizi ne alaka da kavga çıkartıyorlar
İki dizinin yapımcısı da aynı. Yapımcı da Kiraz Mevsimi fanlarına cevap yazdı ''Bu arada benim işim dizi yapmak. Sadece Kiraz Mevsimi diil başka işler de yapabilirim. Bu konuda anlayış rica ediyorum..''

Allah aşkına Süreç Film romantik komedide bir adım ileri gidemiyor. Hep aynı ve benzer tanıtımları çekiyor, bir şarkı eşliğinde dans eden çiftler. Çekirge bir zıplar, iki sıçrar da bunlar sonrakiler karavana gidecek bu belli, zorlamasınlar artık...
bu bir tanıtım daha ikinci çıkar üçüncüsü çıkar yaz dizileri olduğu
için tanıtımlar böyle oluyor tabii

uyarmak istedim yalnız fragman değil tanıtım yabancı dizi tanıtımlarıda buna benzer oluyor