Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:Z:Z

İnsan önce döner kendi takımına bakar değil mi? Bugüne kadar düştü düştü diyerek geldiniz, onlar diyince koyuyor size. Siz de demeyin o zaman.

Doğu alacak bu oyunu. Gönülsüzler sinirlenecek dışarıdan müdahele var diye ama 2 haftadır düştü düşüyor ile kazanıyorlar kendileri. Çirkefler.

Helal ünlüler. Bastırın bakalım psikolojik baskı nasıl oluyor görsünler.

Yarin Maral sezon finali. haftaya Survivor 6 gune cikarsa sasirmam

Çirkinlik sizde. Az önce düşüyor, ayağı çizgide diyip Doğukanı düşüren kimdi?

Sanki Anıl saçında arı var dedi diye kaybettiniz oyunu. :F Siz çirkefliğin alasını yapıyorsunuz be Turabi terbiyesizi de utanmadan pislik diyor.

3 hafta yaptın Sinsicem, bir şey demediler. 3 oyundur yapıyorlar diye pislik oldular he?

Bence Acun müdahele etmeli. Karşı takımla konuşmasın yarış sırasında diğer takım.

Helal Bernaaaaa. :Z

Helal be Berna. Oh be ödül aldık uzun zaman sonra. :Z

10474320_736507193139367_7552105780877888573_n.jpg
Sahra'nin kardesiymis.

helal berna be hasani gömdün suya))) kızın çenesi kadar dengesi de iyiymiş)))

Keşke Merve oynamasaydı bu oyunda. Turabi 3 mağlubiyyet ile Merveyi 2. sıraya yükseltecekti. :A

Şu an Turabi istatistik "DİREĞİNDE" aşağıya doğru kayıyor. :A

Merve keşke oyunda kazanaydın. :F

Sahra ve Begum sanki siz de normalde cok oyun aliyosunuz.Ne catal bi dildir o arkadas.

Biri dedi zaten Sahra bir şekilde arkadaşı ile iletişime geçmiş ve sahte SMS ile elendiğini söylemiş ama ben SMS`in sahte olduğuna inanmıyorum.

Çünkü, Bozok`un isminin söyleyeceği tahmin edildi ve SMS yağdı.

Sahraya bak be. Ulan siz çirkefliğin alasını yaptınız. Ayağını bastı falan, atamadı, düştü, dengesi bozuldu falan. Siz bağırmadınız diyor. :F:F Sesli güldüm. Bağırmayı başlatan sizsiniz zaten.

Gönüllüler kudurdular. Eskiden alkışlıyorlardı şimdi o kadar üst üste aldılar ki, kudurdular yine istiyorlardı.

Gõnullulerde hasan haric bi tane adam yok ulan haftalardir utanmadan siz rakiple ugrasiyorsunuz simdi birde bu sebepten unlulere ates puskuruyorsunuz siz yaparken ayip olmuyordu degil mi

Sahra ne gereksiz konuşuyon ya gidersin inşallah

Gerçekten insan utanır hiç olmazsa? Biz hiç söylemiyoruz diyorlar. Hilmicem de utanmada konuşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...