Nerede şarkılar la.Aslınd ayarın bitecek ama bugün tatil diye acele ettirdik. Herkes burada olacakken açıklayalım dedik.
2'ye yetişmeyebilir ama 3 olabilir.
ayoll sen dün 21:30 larda nisa göndermedi demişsin oda dün sabah 10 gibi en son giriş yapmıs foruma girmeden nasıl oyunu verdi sana
Nerede şarkılar la.
ay kullandım al 1 pointi de başına çal
Es'i sevmez misin meluun?ay kullandım al 1 pointi de başına çal
favorilerim sertba erenerle sezen aksu @hayret bi şey @mrt-06
ama forumun yalın sevgisini düşününce @Bully melunu ön plana çıkacaktır diğerleri elenmemeye baksın
severim ama klötü şarkı şu 7li içindeEs'i sevmez misin meluun?
En popüler parçalarından biri sen hangi parçasın çok seviyorsun ki.severim ama klötü şarkı şu 7li içinde
Teşekkürler iyiki jüri olmuşsun.ay kullandım al 1 pointi de başına çal
favorilerim sertba erenerle sezen aksu @hayret bi şey @mrt-06
ama forumun yalın sevgisini düşününce @Bully melunu ön plana çıkacaktır diğerleri elenmemeye baksın
Pek beğenmedim knksi bu hafta.
Şarkı kötü değildi ama biraz altta kaldı gibi.mustimi nasıl buldun @Yiğitt bey
Ceceli Es?Pek beğenmedim knksi bu hafta.
Şarkı kötü değildi ama biraz altta kaldı gibi.
Saol canısı. Şarkılarımı beğeniyorsun son zamanlarda nazar değmesin inşallah.
Bu aralar sevdiğim şarkıları çıktı, Zalim kaldı sanırım geriye.Saol canısı. Şarkılarımı beğeniyorsun son zamanlarda nazar değmesin inşallah.
Zalim benim çocukluk efsanemdir finalde kullanacam inşallah tabii kalabilirsem.Bu aralar sevdiğim şarkıları çıktı, Zalim kaldı sanırım geriye.
Aslında duyunca hatırlıyorum çoğu şarkıyı.
Zalım oyunbozan.
Kanka sen başka hangi Ceceli şarkılarını seversin?Bu aralar sevdiğim şarkıları çıktı, Zalim kaldı sanırım geriye.
Aslında duyunca hatırlıyorum çoğu şarkıyı.
Zalım oyunbozan.
Kozun kaldı mı ki başka hepsini harcadın.Kanka sen başka hangi Ceceli şarkılarını seversin?