MusicSurvivor 12. Hafta

Oylarımı kullandım. Tüm şarkılar çok iyi ama haftanın en iyileri Sezen Aksu, Yalın ve Mutafa Ceceli. Şarkılarını çok severim bu 3 ismin de. Başarılar herkese. :)

Sana hiç kötü puan vermedim ama çok iyi puanlar da veremedim. :F

Ama Adı İntikamdı şarkını kimse beğenmezken ben çok iyi bir puan vermiştim. :A
bu parçada mustinin son dönemde olan slowlarından adı intikamdı ile birlikte en iyi 2. işi oldu bence tesir altında oyüzden gözüne girmemiz gerekiyordu bu hafta ama bende sana baya bonkor davrandım:A:A

Oylarımı kullandım. :)

Bu hafta favorilerim Mustafa Sandal, Sertap Erener ve Tarkan oldu. :) @Çiğdem- @hayret bi şey @Maskeli Fedai
bu hafta sende benim favorilerim arasındasın seninde dinleyip beğenmene sevindim 😉😉😉

Son düzenleme:
Şuan ki tablo;

1. XXX 58
  2. XXX 57
  3. XXX 56
  4. XXX 55
  5. XXX 37
  6. XXX 34
  7. XXX 22
:F İlk 4 muhteşem.:F @Maskeli Fedai @hayret bi şey @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @S.G.A.T.

Yarın tatil. Belki açıklarız herkes buradayken.:D Yani 13 kişi yollamış. 7 kişi daha yollasa yeter.:D

Yollaması gerekenler: @xemrexxx @OzaN @Nisa @Reytinger @Yiğitt @ABAY_06 @Maskeli Fedai

@dizikolik ve @KayıpSehir tatil gübü boş olursunuz sizde her halde.:bhr: Yarın 16'ya kadar bekliyorum.:A
XXX'li listede etiket sırasına bakarsak 1. Maskeli, sonunca S.G.AT. eyvah ben de elenme riskim var. Keşke puan sırasına göre etiketlemeseydin. :((((((((

Oy kullanmayanlar bir an önce kullansın yarın öğrenelim sonuçları. :Z

Şuan ki tablo;

1. XXX 58
  2. XXX 57
  3. XXX 56
  4. XXX 55
  5. XXX 37
  6. XXX 34
  7. XXX 22
:F İlk 4 muhteşem.:F @Maskeli Fedai @hayret bi şey @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @S.G.A.T.

Yarın tatil. Belki açıklarız herkes buradayken.:D Yani 13 kişi yollamış. 7 kişi daha yollasa yeter.:D

Yollaması gerekenler: @xemrexxx @OzaN @Nisa @Reytinger @Yiğitt @ABAY_06 @Maskeli Fedai

@dizikolik ve @KayıpSehir tatil gübü boş olursunuz sizde her halde.:bhr: Yarın 16'ya kadar bekliyorum.:A
kimler kaldı oy göndermeyen 🙂🙂🙂
@xemrexxx çene çalacağına oylarını gönder bugün açıklansın😵