ayyy yarışmada bitti biticek sonunda cebindeki akrepi çıkartabildik cnmOylarımı kullandım.
Bu haftaki favorilerim Sezen Aksu, Tarkan ve Mustafa Sandal oldu. @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem-
Sertab Erener de fena bir puan almadı. @hayret bi şey
Sana hiç kötü puan vermedim ama çok iyi puanlar da veremedim.ayyy yarışmada bitti biticek sonunda cebindeki akrepi çıkartabildik cnm
bu parçada mustinin son dönemde olan slowlarından adı intikamdı ile birlikte en iyi 2. işi oldu bence tesir altında oyüzden gözüne girmemiz gerekiyordu bu hafta ama bende sana baya bonkor davrandımSana hiç kötü puan vermedim ama çok iyi puanlar da veremedim.
Ama Adı İntikamdı şarkını kimse beğenmezken ben çok iyi bir puan vermiştim.
bu hafta sende benim favorilerim arasındasın seninde dinleyip beğenmene sevindim 😉😉😉Oylarımı kullandım.
Bu hafta favorilerim Mustafa Sandal, Sertap Erener ve Tarkan oldu. @Çiğdem- @hayret bi şey @Maskeli Fedai
Yani, eh işte fena şarkı değil. Ama Ceceli'nin en popüler parçalarından birisi, forumda ilgi göreceğini düşünüyorum. Bu haftayı atlatırsın büyük ihtimalle@Bully sen sevmez misin Es'İ?
XXX'li listede etiket sırasına bakarsak 1. Maskeli, sonunca S.G.AT. eyvah ben de elenme riskim var. Keşke puan sırasına göre etiketlemeseydin. (((((((Şuan ki tablo;
İlk 4 muhteşem. @Maskeli Fedai @hayret bi şey @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @S.G.A.T.
- XXX 58
- XXX 57
- XXX 56
- XXX 55
- XXX 37
- XXX 34
- XXX 22
Yarın tatil. Belki açıklarız herkes buradayken. Yani 13 kişi yollamış. 7 kişi daha yollasa yeter.
Yollaması gerekenler: @xemrexxx @OzaN @Nisa @Reytinger @Yiğitt @ABAY_06 @Maskeli Fedai
@dizikolik ve @KayıpSehir tatil gübü boş olursunuz sizde her halde. Yarın 16'ya kadar bekliyorum.
Öyle olduğunu kim söyledi. ((XXX'li listede etiket sırasına bakarsak 1. Maskeli, sonunca S.G.AT. eyvah ben de elenme riskim var. Keşke puan sırasına göre etiketlemeseydin. (((((((
Öyle olduğunu kim söyledi. ((
Bilmiyorum nedense öyle hissettim, hislerim kuvvetlidir.@mrt-06 net cevap veremeyeceğim belki öyle hata yapmisimdir belkide alakası yoktur.
Genel yorumlara bakılırsa öyle gözükmüyor kanka. )))Bilmiyorum nedense öyle hissettim, hislerim kuvvetlidir.
kimler kaldı oy göndermeyen 🙂🙂🙂Şuan ki tablo;
İlk 4 muhteşem. @Maskeli Fedai @hayret bi şey @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @S.G.A.T.
- XXX 58
- XXX 57
- XXX 56
- XXX 55
- XXX 37
- XXX 34
- XXX 22
Yarın tatil. Belki açıklarız herkes buradayken. Yani 13 kişi yollamış. 7 kişi daha yollasa yeter.
Yollaması gerekenler: @xemrexxx @OzaN @Nisa @Reytinger @Yiğitt @ABAY_06 @Maskeli Fedai
@dizikolik ve @KayıpSehir tatil gübü boş olursunuz sizde her halde. Yarın 16'ya kadar bekliyorum.
Ay başladı mı oylama.
Bence 2'de açıklamaya başla kanka. ))