MusicSurvivor 12. Hafta

Yani diyorsun ki bana ne kadar iyi davranın o kadar daha dikkatli dinlerim. :A

Pes pes pes!!!! 😱 [HASHTAG]#cigdemelenmeli[/HASHTAG]
Şarkımı nasıl buldun? Es

Öyle diyor gerçekten kanka.:D
hayırrr beee tam version şarkı dinlemek zahmetli yaaa eğer bildiğim parçalarsa dinlemeden değerlendiririm ama racapları bildiğimiz parçada olsa dinlemek zevkli oluyordu 1 dakıkalık en iyi yeri oluyordu ama 4-5 parçalarık 5 tane şarkıyı tam versiondan nekadar dinlenir bilemem racap gerekli bence 🙂🙂🙂

Acaba hangi şarkıyı kullansam da elenme riskimi azaltsam diye düşünüyorum.Teoistlerin olmadığı mekanda böyle isimi finale taşımak çok zordu biliyordum,beceremedim.Bu turu geçmem için bana bayaa iyi bir şarkı lazım:):)

hayırrr beee tam version şarkı dinlemek zahmetli yaaa eğer bildiğim parçalarsa dinlemeden değerlendiririm ama racapları bildiğimiz parçada olsa dinlemek zevkli oluyordu 1 dakıkalık en iyi yeri oluyordu ama 4-5 parçalarık 5 tane şarkıyı tam versiondan nekadar dinlenir bilemem racap gerekli bence 🙂🙂🙂
Bi zahmet dinlesinler yani. :))))

Acaba hangi şarkıyı kullansam da elenme riskimi azaltsam diye düşünüyorum.Teoistlerin olmadığı mekanda böyle isimi finale taşımak çok zordu biliyordum,beceremedim.Bu turu geçmem için bana bayaa iyi bir şarkı lazım:):)
Teoman'da şarkı çok ya hangilerini kullandın tam hatırlamıyorum ama illa vardır umut verici bir şeyler. :):)

Teoman'da şarkı çok ya hangilerini kullandın tam hatırlamıyorum ama illa vardır umut verici bir şeyler. :):)
Kupa Kızı ve Sinek Valisi,Gönülçelen bilindik şarkılar.Bu hafta da iki kişi eleniyor bir ismi geçse de,diğerini geçmesi zor.Risk alıp alternatiflere yonelicem.Güzel bir gün şarkısı mesela fazla bilinmese de tarz olarak puan ala bilecek şarkı.Büyük ihtimal onunla katılıcam:)

Kupa Kızı ve Sinek Valisi,Gönülçelen bilindik şarkılar.Bu hafta da iki kişi eleniyor bir ismi geçse de,diğerini geçmesi zor.Risk alıp alternatiflere yonelicem.Güzel bir gün şarkısı mesela fazla bilinmese de tarz olarak puan ala bilecek şarkı.Büyük ihtimal onunla katılıcam:)
Benim de kullanıp kullanmadığını merak ettiğim şarkılar onlardı. :):)

Güzel Bir Gün'e fazla bilinmese de demeyelim ya bence en ünlü şarkılarından biri. :):)

mustafa sandal yakın döneme damga vuramamasından dolayı eleştiri alan birisi ve bu 2013 yılında çıkarmış olduğu bu single çalışmasıyla o yılın en çok satan parçası olmayı başardı bu eleştirilerede bundan iyi cevap bence veremezdi diğer arkadaşlarada başarılar:bhr::bhr::bhr:
@OzaN @Aserat @Yiğitt @Reytinger @beyazsoy @xemrexxx @vadikızı @Tzira @Bully @mrt-06 @Maskeli Fedai @hayret bi şey @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Nisa @ozgur2113 @sokak sanati
çok tesirli değil))

Benim de kullanıp kullanmadığını merak ettiğim şarkılar onlardı. :):)

Güzel Bir Gün'e fazla bilinmese de demeyelim ya bence en ünlü şarkılarından biri. :):)
En sevdiklerimden,ama bahse girerim oy kullanıcak üyelerin yarısından fazlası tanımıyor:):)
Hareketli,dikkat çekici bir şarkı ünü kullanmak en iyisi gibi:):)

En sevdiklerimden,ama bahse girerim oy kullanıcak üyelerin yarısından fazlası tanımıyor:):)
Hareketli,dikkat çekici bir şarkı ünü kullanmak en iyisi gibi:):)
Doğrudur maalesef çoğu kişinin müzik bilgisi son 5 yıldaki hit şarkılardan ibaret. :)

Yine de iddialı bir seçim olur. Tabii elenmeyeceğini garanti etmez. Çünkü artık hiçbir şarkı garanti değil. Çok sürpriz kişiler de elenebilir bu hafta ve açık konuşmak gerekirse işin hiç kolay olmayacak ne seçersen seç bu saatten sonra. :):)