Sea of Trees'in Çekimlerine Başlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1406833618.jpg

2 Oscar adaylığı bulunan Gus van Sant'ın yöneteceği Sea of Trees'in çekimlerine başlandı.

Oyuncu kadrosunda geçtiğimiz sene parlayan ve Oscar ödülü kazanan Mathew McConaughey, 21 Grams ve Lo imposible filmleriyle 2 Oscar adaylığı bulunan Naomi Watts ve The Last Samurai filminde kazandığı Oscar adaylığı ile Ken Watanable bulunuyor.

Sea of Trees, intihar etmeyi düşünen bir adamın Fuji Dağı'ndaki İntihar Ormanı'na giderek ölümle hayatı derinlemesine düşünmek ister. Burada tanıştığı ve kendi intiharını planlayan Japon bir adamla tanışmasını ve onunla arkadaşlığını konu edinecek.

Filmin netlik kazanan bir vizyon tarihi henüz bulunmuyor.​

Kadro tanıdık ve başarılı oyunculardan oluşuyor.Konu eğer iyi işlenirse keyif veren bir film olacaktır.

Film Cannes'da gösterime girdi ve berbat eleştiriler aldı. Büyük ihtimalle ödül sezonunu teğet geçmek bir yana vizyona bile giremeyecek geniş kapsamlı olarak...

Film Cannes'da gösterime girdi ve berbat eleştiriler aldı. Büyük ihtimalle ödül sezonunu teğet geçmek bir yana vizyona bile giremeyecek geniş kapsamlı olarak...
O kadar kötü müymüş? Şaşırdım nedense. Neyse ödül sezonundan merakla beklenen bir film eksildi. :D

O kadar kötü müymüş? Şaşırdım nedense. Neyse ödül sezonundan merakla beklenen bir film eksildi. :D
Çok kötüymüş ya ben de beklemiyordum o kadarını. Bir eleştirmen tablosu görmüştüm Cannes ile ilgili. Bütün filmler 2-3 civarında yıldız almış ortalama olarak. The Sea of Trees'in ortalaması 0.6 mı neydi. Çoğu eleştirmen 0'ı basmış. :):)