Maskeli Fedai
Favori Üye
İki defa sordum iki defa da daha çok iddialı parçan var dedin hatta bana liste yaptın. Sanmam senden yapmacıklık çıkmaz ciddi demişsindir.Hadi ya öyle mi demişim sen üzülme diye demişimdir büyük ihtimalle.
Aynen, bir bakmışsın Sezen 11.haftada elenmiş.
hahahah ayy bende aynı anda sana laf ediyordumİki defa sordum iki defa da daha çok iddialı parçan var dedin hatta bana liste yaptın. Sanmam senden yapmacıklık çıkmaz ciddi demişsindir.
Nasıl da sevinirsiniz parti yaparsınız artık sen @Maskeli Fedai ve @Çiğdem- ile. Kola, cips, arpa suyu falan benden merak etmeyin.
Sen öyle diyorsan öyledir kardeşim ne diyeyim.İki defa sordum iki defa da daha çok iddialı parçan var dedin hatta bana liste yaptın. Sanmam senden yapmacıklık çıkmaz ciddi demişsindir.
Nasıl da sevinirsiniz parti yaparsınız artık sen @Maskeli Fedai ve @Çiğdem- ile. Kola, cips, arpa suyu falan benden merak etmeyin.
Ahahah kız sen fesat bir insan oldun gören de @sokak sanati ile konuşup recap süremi uzattım sanacak, yanlışlıkla oldu işte.başarılar ozaman cnm bu haftada zorlu geçecek 🙂🙂🙂
bu sefer dikkat edelim @mrt-06 kaşla göz arsında racaplara parçasının tamamını sığdırıyor
Verdiğim tam puanları ne çabuk unuttun.@mrt-06 senin en yüksek puanın 3 tur veya 5 tir herhalde
Listene uyacağım senin ipinle kuyuya iniyorum inşallah ip kopmaz.Sen öyle diyorsan öyledir kardeşim ne diyeyim.
Eyvallah Atacan'ım ne kadar da düşüncelisin öyle.
Ben sana demedim mi bana güvenme diye Ama önerdiğim parçaların güzel olduğunu düşünüyorsan kullan tabii. 🙂🙂Ahahah kız sen fesat bir insan oldun gören de @sokak sanati ile konuşup recap süremi uzattım sanacak, yanlışlıkla oldu işte.
Verdiğim tam puanları ne çabuk unuttun.
Listene uyacağım senin ipinle kuyuya iniyorum inşallah ip kopmaz.
Öyleyimdir, yeter ki siz eğlenin. 🙂
aaaa sen kalıcı jurimiydin 😱😱😱😱 @Bullyyalın ve mustafa sandal vasat şarkılar bakanlık diğerleri nasıl olacak
Niye güven miyim kanka Allah Allah. :S Bence de çok güzel parçalardı mesela İki Delilik'i kullanmayı düşünüyorum bu hafta ya da Geri Dön. 🙂Ben sana demedim mi bana güvenme diye Ama önerdiğim parçaların güzel olduğunu düşünüyorsan kullan tabii. 🙂🙂
😉
Geri Dön ya da İki Delilik sever misin?yalın ve mustafa sandal vasat şarkılar bakanlık diğerleri nasıl olacak
yani geçmiş olsun)))
İyi ki bana denk gelmedi bu. Yalın'dan bir süre nefret etmeme yol açan şarkı@OzaN sever misin Ah be Kardeşim'i
geri dönNiye güven miyim kanka Allah Allah. :S Bence de çok güzel parçalardı mesela İki Delilik'i kullanmayı düşünüyorum bu hafta ya da Geri Dön. 🙂
Geri Dön ya da İki Delilik sever misin?
Severim iyidir ama bu turlarda gerilerde kalma ihtimali olabilir.@OzaN sever misin Ah be Kardeşim'i
Şuna benzer bir mesajı yarışma bitmeden senden görecek miyim acaba.Tam puanı aldın benden hayırlı olsun.
Yine de büyük konuşmayım diğer yarışmacılardan 1-2 tanesinde Aya Benzer'e rağmen tam puanı alacak şarkı çıkabilir.
Çok zor ya Sezen Aksu'nun kendi söylediği hiçbir şarkıyı o kadar çok sevmem.Şuna benzer bir mesajı yarışma bitmeden senden görecek miyim acaba.
@beyazsoy peki Vazgeçtim ile katılsam sence nasıl olur daha mı iddialı olur Vazgeçtim?
Evet 10 hafta boyunca bunu çok iyi anladım.Çok zor ya Sezen Aksu'nun kendi söylediği hiçbir şarkıyı o kadar çok sevmem.