Yani kaç hafta var finale?çeyrek finalde 6 kişi yarışıp 1 kişi elenecek yarı finale 5 kişi yarısıcak ve 5 kişiden 2 kişi elenecek 3 kişide finale çıkıcak yani yarı finalde kıyamet kopacak cnm
Yani kaç hafta var finale?çeyrek finalde 6 kişi yarışıp 1 kişi elenecek yarı finale 5 kişi yarısıcak ve 5 kişiden 2 kişi elenecek 3 kişide finale çıkıcak yani yarı finalde kıyamet kopacak cnm
son 5 şarkı kaldı final haftasıyla birlikte 5 hafta kaldıYani kaç hafta var finale?
vlla bilemiyorum final dudu olucaktı final haric 4 hafta kaldı tarkanın daha şarkıları çok hangi 4 parçayı kullanırsın bilemiyorum ama yanlış seçimler yapmamaya çalış@Çiğdem- sence bu hafta hangi şarkıyı kullanırım
Pardon ya. Ama bu hafta diğer sanatçılar daha iyi şarkıyla geldi.@Reytinger tşkler 2 mi ya
En sevdiğim dinlerken geçmişe gittim.sonunda @Reytinger in sevdiği parçalara geçtikte yani sürünmekten kurtulduk
geçmiş olsun san da verebileceğim en yüksek puanı verdim ama olmadı
ergen şarkıları yok mfö nün ilk üçe zor girersin)))Önümüzdeki hafta kendi başımı yiyecem sanırım. Şarkı konusunda baya kararsızım, çünkü Ele Güne Karşı'yla bile ilk 3'e giremedim, daha ne seçeyim ben.
tşkler beyazsoygeçmiş olsun san da verebileceğim en yüksek puanı verdim ama olmadı
ergen şarkıları yok mfö nün ilk üçe zor girersin)))
tşklerGeçmiş olsun @vadikızı
tşkler valla yaralı şarkısı aklıma geldi ama hanginizinÖncelikle Sezen Aksu (@mrt-06), Mustafa Sandal (@Çiğdem-), Tarkan (@Maskeli Fedai), Yalın (@Bully) ve MFÖ (@ozgur2113)'yü tebrik ederim.
@vadikızı, senin adına da üzüldüm, çünkü Bengü'nün "Aşkım", "Yaralı" gibi iddialı parçalarını kullanamadan elendin. Yine de buraya kadar gelmek çok büyük bir başarı bence.
Zaten birçok iddialı şarkıyı kullandın. Kullanmadan elenseydin çok üzülürdün, ama çoğunu kullanıp elenmen daha iyi oldu bence.tşkler beyazsoy
tşkler
tşkler valla yaralı şarkısı aklıma geldi ama hanginizin
hangi şarkıyı beğendiği belli olmuyordu bu kafamı karıştırıyordu
sağlık olsun dediğin gibi buraya kadar geldim ne yapalım
aynen öyle unut beni ve özellikle ağla kalbimi erken kullandım birazZaten birçok iddialı şarkıyı kullandın. Kullanmadan elenseydin çok üzülürdün, ama çoğunu kullanıp elenmen daha iyi oldu bence.
Kaç haftadır 2 yada 1 veriyorsun kanka.Sezen Aksu'yu zirveye taşıyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca @Çiğdem- ve @Maskeli Fedai tebrikler. Çiğdem sonunda muradına erdin.
Maskeli melunu 8 üzerinden 5 kötü mü?
@vadikızı geçmiş olsun ama buraya kadar da gelmek bir başarıdır. 😉
Bu güzel haftada 1 puanını esirgemeyen @OzaN adminime de ayrıca teşekkürler.
@yatutarsa ben Sezen Aksu olduğum için kendime oy kullanamıyorum. 🙂🙂
evet tşklerSezen Aksu'yu zirveye taşıyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca @Çiğdem- ve @Maskeli Fedai tebrikler. Çiğdem sonunda muradına erdin.
Geçen hafta 6 verdim.Kaç haftadır 2 yada 1 veriyorsun kanka.
O zaman görmedim kaç verdiğini iyi, o zaman benim pc bozuktu, iyi iyi.Geçen hafta 6 verdim.
ayoll @sokak sanati ni aldamışsın nerdeyse parçanın tamamını koymuşsun bir zahmet 1.ol artıkSezen Aksu'yu zirveye taşıyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca @Çiğdem- ve @Maskeli Fedai tebrikler. Çiğdem sonunda muradına erdin.