Bana diyene bak Sezen'e oy kullanmamış bile...... @mrt-0611. oylama sonucu @mrt-06 'ya aitti.
8 Yalın - Küçücüğüm
7 MFÖ - Ele Güne Karşı
6 Mustafa Sandal - Pazara Kadar
5 Tarkan - Ölürüm Sana
4 Teoman - Paramparça
3 Sertab Erener - Yanarım
2 Bengü - Sahici
1 Mustafa Ceceli - Hastalıkta Sağlıkta
Diğer X'li olanlarda 30'larda.
ayyy doğru yaaa13. Oylama sonucu Sertab Erener ile yarışmamızda bulunan @hayret bi şey 'e aittir;
8 puan : Mustafa Ceceli
7 puan : Sezen Aksu
6 puan : Yalın
5 puan : Mustafa Sandal
4 puan : Teoman
3 puan : Tarkan
2 puan : MFÖ
1 puan : Bengü
Sezen Aksu kendisi çünkü. @yatutarsa öyle ciddi espriler yapma.
cnm sen bu haftalarda kullanman gereken parçalarını hep harcadın strateji kurbanı oldun yani 😵😵😵
çiğdem ikide bir deme canımı yakmaaaacnm sen bu haftalarda kullanman gereken parçalarını hep harcadın strateji kurbanı oldun yani 😵😵😵
Ben tersten siralamistim ama.Degistirmemissin.En cok puan Sezen Aksu'ya yani.10. oylama sonucu bu haftanın konuk jürilerinden @olizvel 'e ait.
1.Sezen Aksu-Belalim
2.Tarkan-Olurum Sana
3.Mustafa Sandal-Pazara Kadar
4.Mustafa Ceceli-Hastalikta Saglikta
5.Sertab Erener-Yanarim
6.Bengu-Sahici
7.Yalin-Kucucugum Herseyim
8.MFO-Ele Gune Karsi
9.Teoma-Paramparca
@sokak sanati mustafa sandala 7 olucak ozaman düzelt hemenBen tersten siralamistim ama.Degistirmemissin.En cok puan Sezen Aksu'ya yani.
13. Oylama sonucu Sertab Erener ile yarışmamızda bulunan @hayret bi şey 'e aittir;
8 puan : Mustafa Ceceli
7 puan : Sezen Aksu
6 puan : Yalın
5 puan : Mustafa Sandal
4 puan : Teoman
3 puan : Tarkan
2 puan : MFÖ
1 puan : Bengü
Sezen Aksu kendisi çünkü. @yatutarsa öyle ciddi espriler yapma.
Ben tersten siralamistim ama.Degistirmemissin.En cok puan Sezen Aksu'ya yani.
ilk kez oy kullanıyor sanırım yanlıslık olmus olabilir sen tabloyu yeniden güncelle ozaman 🙂🙂🙂Evet bende ki taabloya öyle geçirmişim. Buradaki yanlış. Sadece başa küçük bir not düşmek gerekecen sanırım.
ilk kez oy kullanıyor sanırım yanlıslık olmus olabilir sen tabloyu yeniden güncelle ozaman 🙂🙂🙂