MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

Sanane kizz:F Benim jurilerime laf atma.:F

Şey bir anda olduğu için her şey ben direk oylamayı başlattım. Beklemeyin diye.:( @Çiğdem- Artık elimizde kim varsa o kullansın. Allah ne verdiyse hesabı. :F

Sanane kizz:F Benim jurilerime laf atma.:F

Şey bir anda olduğu için her şey ben direk oylamayı başlattım. Beklemeyin diye.:( @Çiğdem- Artık elimizde kim varsa o kullansın. Allah ne verdiyse hesabı. :F
1 puanın bile çok önemi var 1 puandan dolayı birisi elenebilir 1 puandan dolaı birisi zirveyi kaçırabilir oyüzden konuk jurilerle anlaş bir an önce ve sayıyı sınırlı tut 3 kişiyle anlaşsan yeter bence :F

Şarkı dinleyip sıralama yapmak ne büyük bir iş. :F @gundix123
Tabi zorlayacak Degiliz ama bizi kırmak istemezsen ilgili mesaj 10. Sayfada.:bhr:

@destere sen ne zaman yolluyorsun..

@beyazsoy 10. Sayfada bilgileri paylaştığım mesaj var. 184. Mesaj.:D Bekliyorum mesajını. Yine ozeldende yolluyorsunuz.

Çok çekişmeli geçen bu muhteşem oylamada oyunu göndermeyen kalmasın.:F Yarışmaya oy göndermesi gerekenlerin yarısı gönderdi. Şuan 9 yarışmacıda ilk 3'de olma ihtimali var. O denli bir oylama.:Z

@Forumdash gönderecekti. Bekliyoruz.:D
Yarışmacılardan @hayret bi şey ve @EFE UYSAL giriş yapmış ama yollamamışsınız.:D Uygun olduğunuzda bekliyorum.:D Özgür çok etiketlemeye karşı olduğu için onu etiketlemiyorum zaten girince gönderir daha görmemiş bildirimleri.

@OzaN , @Yiğitt , @Yakamoz-Asi , @Tzira sizden de bekliyoruz.:D

@destere , @cookies senide bekliyorum. Girince kesin gönderirisiniz zaten.

@BesaleT bey size sormadım ama konuk jüri olarak oyunu gönderirsen sevinirim.:Z

Besalet belli olmadığı için saymazsak toplam 10 kişi oy göndermeli...

Oylama ile ilgili bilginin olduğu mesaj.:D

https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-2-sezon-9-hafta.246407/page-10#post-2371070

Oylarimi kullandim.
10 sarkinin 3ü haric sevdigim sarkilardi.

Herkese basarilar. :)