MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

Bu hafta yarışmadaki son oylarımı kullandım, önümüzdeki haftadan itibaren yokum. Şimdiden hepiminize başarılar dilerim arkadaşlar. :X
Bu haftanı kısa değerlendireyim. En yüksek 2 puanımı ve en düşük puanımı verirken zorlanmadım ama orta sıralar çok zor oldu. 2-3 puan verdiğim şarkılar bile çok iyi ama sıralama yaparken altlarda kaldılar kusura bakmayın. :(

@hayret bi şey tek kelime ile muhteşem bir seçim yapmışsın, fazla söze gerek yok. Umarım hakettiği değeri görür şarkı.

@Çiğdem- elendikten sonra çok güzel bir şarkı ile dönmüşsün. Beğendiğim bir parça.

@vadikızı senin seçimin de çok güzeldi. Benden iyi puan aldın.

@Bully bu haftaki seçimin çok çok iyi, şarkıyı baya severim. Çok iyi bir puan aldın.

@mrt-06 sana ben çok yüksek puanlar vermek isterim, biliyorsun. Ama şarkıcı seçimin benim zevkime uyuşmadığı için maalesef yine biraz gerilerde kaldın.

@EFE UYSAL bu haftaki seçimin çok beğendiğim şarkılardan birisi. Üst sıralarda yer aldın.

@Maskeli Fedai geçen hafta en yüksek puanımı sana vermiştim. Dediğim gibi Tarkan'ın daha yeni şarkılarını baya severim. Ama bu hafta yeniden eski parçalardan seçtiğin için baya düşüş yaşadın maalesef.

@ozgur2113 kanka sana da çok yüksek puanlar vermek isterim ama seçimini beğenmediğim için gerilerde kaldın.

@S.G.A.T. seçimin çok iyi. Ama maalesef biraz ortalama puan verdim.

Oylarımı kullandım. Bu hafta çok güzel şarkılar vardı. Sadece 1 şarkıyı beğenmedim. 2 puan verdiğim şarkıyı bile beğeniyorum ama yapacak bir şey yok maalesef. :D Elenecek kişiyi az çok tahmin ediyorum.

@vadikızı bu haftaki seçimin çok iyiydi. Serdar Ortaç'a da baya yer vermişsin recapta hoşuma gitti. :A

Başka da yorum yapmak istemiyorum sürpriz olsun. :D

Oylarımı kullandım. Bu hafta çok güzel şarkılar vardı. Sadece 1 şarkıyı beğenmedim. 2 puan verdiğim şarkıyı bile beğeniyorum ama yapacak bir şey yok maalesef. :D Elenecek kişiyi az çok tahmin ediyorum.

@vadikızı bu haftaki seçimin çok iyiydi. Serdar Ortaç'a da baya yer vermişsin recapta hoşuma gitti. :A

Canısı oyları nereden kullandın? :D

Oylama Zamanı...

Not; Cengo açıklamamı istemediği bir sebepten dolayı yarışmayı devretti. Ne zaman döner bilmiyorum. Muhtemelen rahatsızda edilmekte istemiyorum. O nedenle yarışma ile ilgili olaylarla ben ilgileneceğim. Onun dışında özel olarak konuşmanız varsa tabi ona bir şey diyemem..

Not; Oylama hemen başlıyor ve alınan karara göre 2 gün sürecek. Son gün Cumartesi saat 17.00 olacaktır. Eğer tüm jüri ve yarışmacılar gönderirse gönderdiği andan itibaren 1 saat sonra açıklanmaya başlanacaktır.

2. Sezon 9. Hafta şarkılarının bulunduğu video;

Eğer şarkıcıları ve şarkıların isimlerini çıkaramazsınız diye isimleri yazdım yine ben.:F Videodaki sıralamaya göredir aşağıdaki sıralama

Sezen Aksu - Seni Yerler
Yıldız Tilbe - Papatya Baharı
MFÖ - Benim hala Umudum Var
Yalın - Cumhuriyet
Mustafa Ceceli - Eksik
Teoman - İstanbul'da Sonbahar
Bengü - Korkma Kalbim
Mustafa Sandal - Şıkır Şıkır
Tarkan - Bir Oluruz Yolunda
Sertab Erener - İyileşiyorum

@Bully @mrt-06 @Çiğdem- @vadikızı @S.G.A.T. @maskeli defai @hayret bi şey @ozgur2113 @EFE UYSAL
@OzaN @Ahmad @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Aserat @Reytinger @Prncss..

Konuk Jürikler (Kabul ederlerse); @Forumdash @Tzira @destere @beyazsoy @BesaleT
@Yiğitt buradan. :D

Bildirim gelmiyor mu sana. :D

:D:D:Dteşekkür ederim

Maalesef geri döndü kurtulduyduk ne güzel. :A

Tzira yarışmadan çekildi yerini Çiğdem'e verdi. :D
biliyordum zatenn ben elendiğimde @Bully :F:F:F
anish-dansoz_313.jpg