Kurtlar Vadisi Pusu 258.Bölüm Yorumları

CEasZuiUgAI5bh2.jpg

Ne olacak dedim cabuk iyilesirim dedim sıktım :F

---Tapatalk---

Sen böyle söyleyince aklıma dün akşam ki izlediğim 36.bölümden Abuzer ile Erdal'ın şurub sahnesi aklıma geldi.. adam babasına onlarca kaşık şurub içirince.. babası 'beni öldürmek mi istiyorsun!'.. 'hayır baba.. ilacın hepsini İç ki hemen ayağa kalk' böyle birşey di tam aklımda kalmamış. Güzel bir sahneydi..

Geçmiş olsun @Polat Şaşmaz 🙂

Tapatalk 2

Bölüm başladı.

Vay şerefsiz Martin tam da tahmin ettiğim gibi, Karahanlı kanı için istiyormuş 😡

Ne yazık ki İstanbul'daki yoğun fırtına ve yağmur nedeniyle tv seyretmek imkansız :(((( yayın namına hiçbir şey yok :((( acayip Şimşek çakıyor :(((

vadi inanılmaz şanssız bir sezon geçiriyor. ulan bi tamamen izleyelim dedik elektrikler gitti. ist'de nerdeyse çoğu bölgede yokmuş. yarın reytinglerde bi 6 bekliyorum. :D

Resmen gök yere indi:((( Şimşek şiddetini arttırarak devam ediyor:((( sanki anırsın heryer aydınlık gündüz :(((( muazzam yağmur fırtına var anlatılmaz yaşanır:(((

Resmen gök yere indi:((( Şimşek şiddetini arttırarak devam ediyor:((( sanki anırsın heryer aydınlık gündüz :(((( muazzam yağmur fırtına var anlatılmaz yaşanır:(((
Hadi ya o kadar mı kötü ulan ne şanssız zaman yemin ediyorum bölüm güzel olur maç olur yağmur olur reyting düşer :(

Hadi ya o kadar mı kötü ulan ne şanssız zaman yemin ediyorum bölüm güzel olur maç olur yağmur olur reyting düşer :(
Pendik yıkılıyor :)))

Resmen gök yere indi:((( Şimşek şiddetini arttırarak devam ediyor:((( sanki anırsın heryer aydınlık gündüz :(((( muazzam yağmur fırtına var anlatılmaz yaşanır:(((​
Geçmis olsun umarim yayin gelirde bir kismini izleriz

Sen böyle söyleyince aklıma dün akşam ki izlediğim 36.bölümden Abuzer ile Erdal'ın şurub sahnesi aklıma geldi.. adam babasına onlarca kaşık şurub içirince.. babası 'beni öldürmek mi istiyorsun!'.. 'hayır baba.. ilacın hepsini İç ki hemen ayağa kalk' böyle birşey di tam aklımda kalmamış. Güzel bir sahneydi..

Geçmiş olsun @Polat Şaşmaz 🙂

Tapatalk 2
Teşekkürler aga

---Tapatalk---