MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

neyse cnm ben yatıyorum sen bu gece açtırmaya çalış bakalım yarın gündüz oylarımızı veririz ama yarın açılırsa 18:00 den önce başlamaz oylama @Cengo yada çok yüklenme yeni iyileşiyor tam sağlığına kavuşmadan yarışmayla ilgilenmek istedi oda önem verdiği belli cnm
sen takip et yarışmayı iyi geceler 😉😉😉
İyi geceler. Yüklenmiyorum ben, ciddiye almasına gerek yok yani, sadece fikirlerimi belirtiyorum. Umarım bana alınmıyordur.

Bu gece açılmaz artık yarın açılsın napalım. :D

konu akşama açılıcaktır gidip ev işlerimi tamamlayayım bari akşamada gelir oylarımı kullanırım ama şimdiden bir değerlendirme yapayım
musti,tarkan ,yalın, yıldız, sezen, bengü, ceceli ve teoman
8 şarkıcıda çok güçlü çıkmış sertabta güçlü çıkarsa bu 9 iyi şarkıdan çoğu düşük puanlar alacak malesef 2 verdiğimiz şarkı bile kaliteli bir şarkı olucak durum malesef öyle gösteriyor🙂🙂🙂
mfö bu şarkıcılara göre daha bir gölgede az kalan birisi bu hafta elenebilir hangi parçayla çıksa elenme olanağı olabilir ama mfö kendisini kurtarırsa işte ozaman geriye kalan 9 şarkıcıda çok kaliteli şarkılarıda bu hafta öyle hangisi elenirse yazık olur 8.haftadan gördükki şarkıcı ismine şrkıcının kalitesine bakılmıyor haftalık parça kalitesine bakılıyor musti nin direkten dönmesi yarışmaya büyük bir örnek olsun ders olsun kim hata yaparsa yarışma dışı kalıcak gibi görünüyor çünkü musti o duruma geldiyse düşük bir parçayla yalında gidebilir tarkanda gidebilir sezende gidebilir herkes gidebilir kimsenin hata lüksü bence kalmadı mfö dışındada kalan 9 şarkıcınında yarı final hesapları kesin var hatta final hesapları bile var kısaca mfö dışarıda kalınca geriye kalan şarkıcılardan hangisi elense süpriz olucak çok çekişmeli bir yarışma bukadar şimdirik benden🙂

Son düzenleme:
Oylama Zamanı...

Not; Cengo açıklamamı istemediği bir sebepten dolayı yarışmayı devretti. Ne zaman döner bilmiyorum. Muhtemelen rahatsızda edilmekte istemiyorum. O nedenle yarışma ile ilgili olaylarla ben ilgileneceğim. Onun dışında özel olarak konuşmanız varsa tabi ona bir şey diyemem..

Not; Oylama hemen başlıyor ve alınan karara göre 2 gün sürecek. Son gün Cumartesi saat 17.00 olacaktır. Eğer tüm jüri ve yarışmacılar gönderirse gönderdiği andan itibaren 1 saat sonra açıklanmaya başlanacaktır.

2. Sezon 9. Hafta şarkılarının bulunduğu video;

Eğer şarkıcıları ve şarkıların isimlerini çıkaramazsınız diye isimleri yazdım yine ben.:F Videodaki sıralamaya göredir aşağıdaki sıralama

Sezen Aksu - Seni Yerler
Yıldız Tilbe - Papatya Baharı
MFÖ - Benim hala Umudum Var
Yalın - Cumhuriyet
Mustafa Ceceli - Eksik
Teoman - İstanbul'da Sonbahar
Bengü - Korkma Kalbim
Mustafa Sandal - Şıkır Şıkır
Tarkan - Bir Oluruz Yolunda
Sertab Erener - İyileşiyorum

@Bully @mrt-06 @Çiğdem- @vadikızı @S.G.A.T. @maskeli defai @hayret bi şey @ozgur2113 @EFE UYSAL
@OzaN @Ahmad @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Aserat @Reytinger @Prncss..

Konuk Jürikler (Kabul ederlerse); @Forumdash @Tzira @destere @beyazsoy @BesaleT

Oylama Zamanı...

Not; Cengo açıklamamı istemediği bir sebepten dolayı yarışmayı devretti. Ne zaman döner bilmiyorum. Muhtemelen rahatsızda edilmekte istemiyorum. O nedenle yarışma ile ilgili olaylarla ben ilgileneceğim. Onun dışında özel olarak konuşmanız varsa tabi ona bir şey diyemem..

Not; Oylama hemen başlıyor ve alınan karara göre 2 gün sürecek. Son gün Cumartesi saat 17.00 olacaktır. Eğer tüm jüri ve yarışmacılar gönderirse gönderdiği andan itibaren 1 saat sonra açıklanmaya başlanacaktır.

2. Sezon 9. Hafta şarkılarının bulunduğu video;

Eğer şarkıcıları ve şarkıların isimlerini çıkaramazsınız diye isimleri yazdım yine ben.:F Videodaki sıralamaya göredir aşağıdaki sıralama

Sezen Aksu - Seni Yerler
Yıldız Tilbe - Papatya Baharı
MFÖ - Benim hala Umudum Var
Yalın - Cumhuriyet
Mustafa Ceceli - Eksik
Teoman - İstanbul'da Sonbahar
Bengü - Korkma Kalbim
Mustafa Sandal - Şıkır Şıkır
Tarkan - Bir Oluruz Yolunda
Sertab Erener - İyileşiyorum

@Bully @mrt-06 @Çiğdem- @vadikızı @S.G.A.T. @maskeli defai @hayret bi şey @ozgur2113 @EFE UYSAL
@OzaN @Ahmad @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Aserat @Reytinger @Prncss..

Konuk Jürikler (Kabul ederlerse); @Forumdash @Tzira @destere @beyazsoy @BesaleT
aaa tam temizliğe gidiyorum kullanayımda gideyim bari:F
@sokak sanati bu arada @Tzira kalıcı juri oldu @Cengo teklif etmiş tzira kabul etmiş düzeltirsen sevinirim 🙂🙂🙂

Şuan sadece olmasını istediklerimi yazdım oraya @Çiğdem- .:F Kabul etmezlerse benle ilgili değil yani.:F

Bua rada bu hafta kesin elettireceğim seni.:A

Oylarımı verdim.2 şarkı hariç diğer şarkılar dinlediğim şarkılardı.Şarkılar azaldı artık.1 puanın bile önemi fazla.Özellikle üst sıralar için bayaa bi düşündüm,ama kendi açımdan da en iyi sıralamayı yaptım.
MFÖ şarkısı dikatimi çekdi.İlk kez dinliyordum galiba,güzel şarkı ama diger şarkılar da güzeldi o yüzden arkalarda kaldı.Bundan sonra dinleyeceğim o şarkıyı.Bu hafta elenmeme yarışı MFÖ`le Yıldız Tilbe arasında geçecek gibi. Emre fazla risk almış.Yıldız gidici gibi.

@vadikızı evet. Bana yolluyorsunuz. Kendisi açıklamak isterse açıklar. Bende tam bilmiyorum sebebini ama bir müğddet durmak istemediğini söyledi.:)

@Maskeli Fedai seni etiketleyememişim meluncan.:A Oyları gönder çabuk.:A

@vadikızı evet. Bana yolluyorsunuz. Kendisi açıklamak isterse açıklar. Bende tam bilmiyorum sebebini ama bir müğddet durmak istemediğini söyledi.:)

@Maskeli Fedai seni etiketleyememişim meluncan.:A Oyları gönder çabuk.:A
tmm az sonra yollucam allah allah yeni yarışma düşünüyordu
@Cengo arkasında konuşmak olmasın etiket yapımda birden
bire ne oldu acaba umarım kötü birşey yoktur

@sokak sanati oylama en yüksek oy kaç 11 denmi başlıycaz

3-5 kişi oylarını yolladı. Ve herkes farklı bir 1. 2. ... 9. 10. seçmiş.:F Bu hafta büyük rekabet olacak. En favori bile elenebilir...

Herkes ne kadar acele ederse o kadar erken açıklanır sonuçlar ve 10. haftaya başlarız. Haydi hızlanalım.:Z