MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

Son düzenleme:
rkadaşlar emrenin bu parçası sizce risklimi olur değiştirsinmi forumda yok bilgi alışverişi yapamıyor yorum yaparsanız sevinirim bu parça hakkında değiştirsemi sizce yoksa kalsınmı 🙂🙂🙂 2:50-4:16 racap isteyen racaptanda göz atabilir 🙂
@Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @vadikızı @hayret bi şey @ozgur2113 @OzaN @Cengo @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Ahmad @Reytinger @Aserat @Yiğitt
ben seviyorum şarkıyı ben kalsın derim diğer arkadaşları bilemem tabii🙂🙂

Forum ile uyuşmuor benim zevkim bence forum sevmeyebilir.:F
duygusal parçada düşünüyor ama ben yıldızın hareketli parçasını seviyorum değiştirsemi acaba foruma soralım dedim diğerleride iddalı geliyor elensin istemem ama benim ilk 3 ümde kesin yer bulucak bu parça 🙂🙂🙂

duygusal parçada düşünüyor ama ben yıldızın hareketli parçasını seviyorum değiştirsemi acaba foruma soralım dedim diğerleride iddalı geliyor elensin istemem ama benim ilk 3 ümde kesin yer bulucak bu parça 🙂🙂🙂
canısı benim şarkımada yorum yap bakem😉😉

Diğer parçaları bende tam net hatırlamıyorum ama bendende düşük almaz gibi.:D Kalsın diyorum ben..

zirve için şarkı koymanın bence zamanı geldi strateji yaptığım için musti şuana kadar yarışmada zayıf kaldı yanı favorilerden birisi olduğunu hissettirip ağırlık koyamadı,yarışmada bizde varız demenin zamanı geldi.
2011 yılında digital platformda en çok satış yapan parça olup
2012 yılında kral müzik ödüllerinde müyap digital şatış ödülünü kazandı.herkese başarılar :bhr::bhr::bhr:
@Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @vadikızı @hayret bi şey @xemrexxx @ozgur2113 @OzaN @Yakamoz-Asi
@sokak sanati @Ahmad @Reytinger @Aserat @Yiğitt
Mustafa Sandal elenmedi mi?

Son düzenleme:
Çok iyi şarkı seçmişsin, benim rakibimsin.:)

Güzel şarkı.:)
artık yarışmaya ağırlık koymanın zamanı geldi bence cnm özellikle bu fırsatı 2.şansı çok iyi değerlendirmem lazım hataya artık yer yok🙂

bende senin parçanı beğendim @xemrexxx in parçasına ne diyorsunuz değiştirsemi acaba yorum bekliyordu bir göz atsana 🙂🙂🙂