MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

@Çiğdem- :D
d8eead7397af42ea5de7883a47d492e9.jpg

@Cengo Aslı Enver güzel bir seçim olmuş:):)
@EFE UYSAL şarkıyı severim,ama diğer şarkıları da görmek lazım:):)
@Bully bu haftayı da rahat geçirirsin,sevdiğim bir şarkı Cumhuriyet.Yalın da finalin en büyük adayı:):)

Geçen haftaki puanımdan sonra unutman normal. :A
Şaka bir yana her hafta ilk 3'ümde olan Yalın'ı geçen hafta hiç beğenmemiştim. Bu hafta ama yeniden iyisin. Puanım diğer şarkılara göre değişir. :D
Haha istem dışı oldu ama geçen haftaki düşük puanın aklıma kazınmış demek ki. :A

Hadi bakalım. :A

@Tzira yarıştan çekildiği için yerine @Çiğdem- geri giriyor.
@Tzira ya çok teşekkür ediyorum herkes nekadar üzüldüğümü biliyor ama kesinlikle bir etkim olmadı cengoda şahit tzirada daha önceden elenmiş potterheadın yerine 2.şans kazanmıştı ve bu 2.şansını bana kendi isteğiyle vermek istedi geçen yılda bu 2. şans olayları bende ve @Harunnn60'da olmuştu bu yılda tzira ve bende yine 2 kez oldu kendisine 2.şansını bana 2.şans olarak verdiği için teşekkür ediyorum:bhr:
tabi ne var ne yok ortaya saçtım hafta hafta tüm pilanlarımı açıkladım oyüzden baştan sona haftalık pilanlarımı değiştiricem herkese başarılar :bhr:
@Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @vadikızı @hayret bi şey @ozgur2113 @OzaN @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Ahmad @Reytinger @Yiğitt @Aserat
@xemrexxx

@Tzira ya çok teşekkür ediyorum herkes nekadar üzüldüğümü biliyor ama kesinlikle bir etkim olmadı cengoda şahit tzirada daha önceden elenmiş potterheadın yerine 2.şans kazanmıştı ve bu 2.şansını bana kendi isteğiyle vermek istedi geçen yılda bu 2. şans olayları bende ve harunda olmuştu bu yılda tzira ve bende yine 2 kez oldu kendisine 2.şansını bana 2.şans olarak verdiği için teşekkür ediyorum:bhr:
tabi ne var ne yok ortaya saçtım hafta hafta tüm pilanlarımı açıkladım oyüzden baştan sona haftalık pilanlarımı değiştiricem herkese başarılar :bhr::bhr::bhr:
@Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @vadikızı @hayret bi şey @ozgur2113 @OzaN @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Ahmad @Reytinger @Yiğitt @Aserat
@xemrexxx
senin adına çok sevindim iyi değerlendir bu sefer😉