- Reaksiyon puanı
- 65,202
- Puanı
- 1,059
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 258. bölüm fragmanı yayınlandı.
Kurtlar Vadisi
PUSU
- 258. Bölüm Fragmanı -
Öyle kolay ölmez Tilki agatum tilki severlere gecmis olsun tilki de mefta veeee fragman tam bir bomba
aga malesef sezon finali olmadan tilki ölüyorÖyle kolay ölmez Tilki aga
Hadi ya adam 10 yıl sonra geldi diziye daha yeni yavaş yavaş görmeye başladık bu kadar çabuk mu ?aga malesef sezon finali olmadan tilki ölüyor
aga bende ölmesini istemezdim ama vaziyet böyleymiş artık son defalar izliyoruzHadi ya adam 10 yıl sonra geldi diziye daha yeni yavaş yavaş görmeye başladık bu kadar çabuk mu ?
Valla çok gereksiz adamları hemen öldürmüyolar enönemli adamları çabuk öldürüyolar yanlış yapıyolar gine diyecek söz yokaga bende ölmesini istemezdim ama vaziyet böyleymiş artık son defalar izliyoruz
Tilki'de cami duvarına işemiş. Safiye'yi kaçırmakta ne demek?Valla çok gereksiz adamları hemen öldürmüyolar enönemli adamları çabuk öldürüyolar yanlış yapıyolar gine diyecek söz yok
Tilki bu herşeyi yapabilirTilki'de cami duvarına işemiş. Safiye'yi kaçırmakta ne demek?
Polat önüne geleni öldürücekmi? sniper + orman müthiş sahneler olacak.Tilki bu herşeyi yapabilir
aga manyaklaştı iyice ya tilki dayanmaz artık bu iş bitti kimse tilki için üzülmesinPolat önüne geleni öldürücekmi? sniper + orman müthiş sahneler olacak.
En sonunda dizi eski tadına döndü dedik. olmadı bu. Mete'yi kim vuracak acaba? Polat mı?aga manyaklaştı iyice ya tilki dayanmaz artık bu iş bitti kimse tilki için konuşmasın
fragmana bakarsak polat vuracak gibi duruyur aga şu da var vadinin fragman yanıltmaları meşhurdur özet çıkınca belki netleşirEn sonunda dizi eski tadına döndü dedik. olmadı bu. Mete'yi kim vuracak acaba? Polat mı?