Fenerbahçe Kabustan Uyandı: 4-3

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1430589566.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmada Balıkesirspor'u gol düellosunun ardından 4-3 yendi ve maç fazlasıyla lider oldu.

Karşılaşmaya her iki takım da oldukça hızlı bir başlangıç yaptı. 8. dakikada Caner'in güzel golüyle başlayan gol düellosunda 15. dakikada Isaac'ın kafa golüyle beraberlik sağlandı. 21. dakikada konuk takım Kulusic'in golüyle öne geçsede bu üstünlük de 5 dakika sürdü. 26. dakikada Diego, meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve maçta skora bir kez daha eşitlik geldi.

40. dakikada Volkan Demirel, topun direkt olarak kaleye gitmesini engelleyemedi ve Bal-kes 3-2 öne geçti. 44. dakikada Diego'nun ceza alanına gönderdiği topu Sow, kafa vuruşuyla filelerle buluşturdu ve devre 3-3 sona erdi.

İkinci yarıya Emenike-Selçuk Şahin'i oyuna alarak başlayan ev sahibi takım, 50. dakikada Sow ile skoru 4-3'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmazken, puanını 63'e çıkaran sarı lacivertliler maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Son düzenleme:
Çok sinir oldum maça peh yazık ya!

Balıkesir neredeyse küme düşecek 2 gol yiyorlar. Şu Volkan bir gitsin artık sinirlerim zıpladı.

sow dünyaları kaçırıyor şu takımda adam gibi bir forvet yok

İki takımda da orta saha yok, top bir o kalede bir bu kalede. Vallaha ben çok keyif alıyorum. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961