MusicSurvivor 8. Hafta Sonuçları

Ve oylamanın neticisini belirleyen oylar @Yakamoz-Asi 'den geldi.

PuanSanatciSarki
11YalinBir Bakmissin
10Mustafa CeceliSevgilim
9TarkanIsim Olmaz
8TeomanSevdim Seni Bir Kere
7BengüSirada Sen Varsin
6Sertab ErenerEveryway That I Can
5MFÖAli Desidero
4Sezen AksuSinanay
3DumanGönül
2Mustafa SandalYarali Tövbeler
1Yildiz TilbeGitme Kal

Puan tablosu ilk sayfada güncellenmiş ve elenen isim @Çiğdem- olmuştur. Kendisine teşekkür ederiz.:(

O kadarda çaktırmamaya çalışmıştım.:(

Son oyu bekleyelim bakalım :(

Cidden isyankar, araba, pazara kadar, aşka yürek gerek, tesir altında, aya benzer ve şıkır şıkır gibi güzel parçaların var, bakalım ne olacak :(
son oy @Ahmad cnm oda çok acımsız davrandı en düşük puan verdim dedi 1 geldi büyük ihtimal o 7 parçayı üst üste kullanıcaktım kimse elenemyi hak emtiyorda kim elense yazık olurdu diye sorsan ben yarışıyorum diye demiyorum mustafa sandala yazık oldu :T

Ve oylamanın neticisini belirleyen oylar @Yakamoz-Asi 'den geldi.

PuanSanatciSarki
11YalinBir Bakmissin
10Mustafa CeceliSevgilim
9TarkanIsim Olmaz
8TeomanSevdim Seni Bir Kere
7BengüSirada Sen Varsin
6Sertab ErenerEveryway That I Can
5MFÖAli Desidero
4Sezen AksuSinanay
3DumanGönül
2Mustafa SandalYarali Tövbeler
1Yildiz TilbeGitme Kal
Puan tablosu ilk sayfada güncellenmiş ve elenen isim @Çiğdem- olmuştur. Kendisine teşekkür ederiz.:(

O kadarda çaktırmamaya çalışmıştım.:(
Ben? :D

Mustafa Sandal'ın elenmesine çok üzüldüm. Fakat cidden hatalı bir seçim oldu. Yamalı Tövbeler böyle bir haftada çok zayıf kaldı. Keşke öncelikle finali hedef koysaydın @Çiğdem-

Şıkır Şıkır, Aya Benzer, Aşka Yürek Gerek, Araba gibi benden tam puan almaya aday pek çok şarkıya yazık oldu...

Mustafa Sandal'ın elenmesine ben de üzüldüm. Geçen sezon ve bu sezon birçok ünlü şarkıcının başını yakan strateji hatası, Musti'nin de elenmesine neden oldu. Senin adına üzgünüm @Çiğdem-.

Mustafa Sandal'a üzüldüm ama Teoman bu şarkıyla kesinlikle elenmeyi hak etmiyordu zaten.