MusicSurvivor Panorama'ya Kısa Bir Ara

yigit_00

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,897
Puanı
205
Yapımcılığını Cen Yapım ve MC Yapım'ın yaptığı, sunuculuğunu ise yigit_00'ın yaptığı MusicSurvivor kısa bir ara veriyor.

Konuyla ilgili açıklamayı sunucu yigit_00 şöyle yaptı:
MusicSurvivor Panorama'ya başlarken heyecanlıydım. Forumdaki ilk programım olacaktı. @Cengo dan izin aldığım zamanki mutluluğumu bilemezsiniz. Fakat programa kısa bir ara vermek zorundayım. Bu aralar fark ettiyseniz forumdan iyice uzaklaştım. Sebebini inanın, bilmiyorum. İçimden foruma girmek gelmiyor eskisi gibi. Okuyucularımızdan özür diliyorum. Eski aktifliğimi kazanınca MusicSurvivor Panorama yeniden başlayacak. Teşekkürler.

Umarım tekrar en aktifliğine dönersin ve tekrardan seversin buraları.:( Ne diyeyim bekliyoruz seni.

Umarım tekrar en aktifliğine dönersin ve tekrardan seversin buraları.:( Ne diyeyim bekliyoruz seni.
Ben buraları zaten seviyorum. :) Ama nedense içimden hiçbir şey yazmak gelmiyor konulara filan. Sınavlarımdan sonra -25 Mayıs- geri gelmeyi düşünüyorum. :)

O gün ben Manga'yım demeseydin o hafta olacaktın. Kendi şansını kendin kaybettin. :F

Ya biraz bencilce olacak ama bu kadar üzülmenize sevindim. Bu kadar hem kendimin sevilmesini, hem de programımın sevilmesini beklemiyordum. Çok teşekkürler.
rica ederim ne demek ya ben zevkle takip ediyordum