MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

8. haftanın oylaması başlıyor...

*Eski Recap yüklenen site error verdiği için bu haftalık böyle yapmak zorunda kaldım.:( @OzaN senin söylediğin siteyide çözemedim uğraşmakta istemedim o nedenle boş verdim.:( Sabırsız biriyim ben.:F

**Oylamada şarkıcıların ve şarkıların ismi yazmıyor eğer zorlanırsanız diye şarkıcılar ve şarkıları videonun altında yer alacak.

Bengü - Sırada Sen Varsın
Mustafa Ceceli - Sevgilim
Mustafa Sandal - Yaralı Tövbeler
Yıldız Tilbe - Gitme Kal
Sertab Erener - Everyway That I Can
Sezen Aksu - Şinanay
Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
Yalın - Bir Bakmışsın
Duman - Gönül
MFÖ - Ali Desidero
Tarkan - İşim Olmaz

***Jüriler en yüksek 11 en düşük 1 puan veriyor. Yarışmacılar ise en yüksek 10 en düşük 1 veriyor
Oyları özel mesaj kutularımızdan gönderebilirsiniz...

@Forumdash @Billy Kane @yatutarsa @Aserat @Yiğitt @Ahmad @Reytinger @Yakamoz-Asi @Prncss.. @Bully @mrt-06 @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Çiğdem- @vadikızı @ozgur2113 @EFE UYSAL @hayret bi şey @Tzira
tüm şarkıları dinleyip oylarımı yatmadan kullanmak istedim ve kullandım herkese başarılar :bhr::bhr::bhr:

@sokak sanati yamalı tövbeler olucak yaralı değil ayol tüm karizmamızın içine ettin bee :F:F:F

Nasıl. Bir karizması vardı o ismin.:F Saçma sapan Musti şarkısı yine işte. :A

genel değerlendirmem;

- ceceli, sertap, sezen en sevdiğim parçalarıyla çıkmışlar, iyi puanlar verdim.

- yalın ve tarkan orta şekerli idi. tarkan'ın parçasını yıldız tilbe daha iyi söylemişti yıldız o parçayla çıksaydı iyi puan verirdim. onada orta bi puan verdim. :D

8. haftanın oylaması başlıyor...

*Eski Recap yüklenen site error verdiği için bu haftalık böyle yapmak zorunda kaldım.:( @OzaN senin söylediğin siteyide çözemedim uğraşmakta istemedim o nedenle boş verdim.:( Sabırsız biriyim ben.:F

**Oylamada şarkıcıların ve şarkıların ismi yazmıyor eğer zorlanırsanız diye şarkıcılar ve şarkıları videonun altında yer alacak.

Bengü - Sırada Sen Varsın
Mustafa Ceceli - Sevgilim
Mustafa Sandal - Yaralı Tövbeler
Yıldız Tilbe - Gitme Kal
Sertab Erener - Everyway That I Can
Sezen Aksu - Şinanay
Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
Yalın - Bir Bakmışsın
Duman - Gönül
MFÖ - Ali Desidero
Tarkan - İşim Olmaz

***Jüriler en yüksek 11 en düşük 1 puan veriyor. Yarışmacılar ise en yüksek 10 en düşük 1 veriyor
Oyları özel mesaj kutularımızdan gönderebilirsiniz...

@Forumdash @Billy Kane @yatutarsa @Aserat @Yiğitt @Ahmad @Reytinger @Yakamoz-Asi @Prncss.. @Bully @mrt-06 @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Çiğdem- @vadikızı @ozgur2113 @EFE UYSAL @hayret bi şey @Tzira
@sokak sanati bence @Prncss.. üyesinin juriliğini o foruma gelene kadar askıya al yine forumdan ayrılmış gibi görünüyor tekrar gelirse geldiği zaman juriliğe tekrar alırsın şuan askıya almanda fayda var bence 🙂🙂🙂

ayrıca @OzaN da juri etiketlere almamışsın forumdan seni şutlasa hakkıdır bence :A:A:A

@sokak sanati bence @Prncss.. üyesinin juriliğini o foruma gelene kadar askıya al yine forumdan ayrılmış gibi görünüyor tekrar gelirse geldiği zaman juriliğe tekrar alırsın şuan askıya almanda fayda var bence 🙂🙂🙂

ayrıca @OzaN da juri etiketlere almamışsın forumdan seni şutlasa hakkıdır bence :A:A:A
Sana yine yüksek verdim, değerimi bil.:) :)🙂🙂

Benim bu haftaki favorilerim sırasız olarak MFÖ, Tarkan, Sezen Aksu, Sertab Erener ve Mustafa Ceceli.

Mustafa Sandal da ortalama bir puan aldı.