Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 8 oldu

Hakan da oyun aldi

Hakan iyi niyetli bir insan. Kimseyle kötü olmak istemiyor. Turabi ile bile. Önyargısız bir şekilde herkese şans vermek istiyor. Aralarındaki onca olaya rağmen Hakan'ın Turabi'ye karşı bir adım atmak istemesi Hakan'ın ne kadar iyi bir insan olduğunu gösterir.

Ha bunu insanlar döneklik olarak algılayabilir ama durum öyle değil. Turabi ile anlaşamayacaklardır zaten. Tabii ben şahsen Turabi'ye bir adım atmasını istemezdim. :)
Bana yapmacık geliyor ya yok konuşmak istiyorum onla bir köşede ya adam sana yapmadığını bırakmadı onca şey söyledi sen hala neden bahsediyorsun Hakan yanlış yapmaya devam ediyor.

8 8 oldu

Hakan da oyun aldi
Ben oyunu ünlüler kaybetti sanıyordum :D

Bana yapmacık geliyor ya yok konuşmak istiyorum onla bir köşede ya adam sana yapmadığını bırakmadı onca şey söyledi sen hala neden bahsediyorsun Hakan yanlış yapmaya devam ediyor.

Aga unluler one bile gecti son uyun vay be cok iyi ger donus yaptilar

İyi de Akın diyelim biri sana kötü davranıyor ama sen o kişinin sana niye kötü davrandığını bilmiyorsun. Sen bunun sebebini öğrenmek istemez misin?

Hakan da Turabi'nin kendisine karşı niye öyle davrandığını merak ediyor bu onun en doğal hakkı.

Kızlardan biri oynamalıydı şimdi ya. Yuh! Doğukan çıkarıldı kaybetsin diye.

bu arada ödül gönüllülerin sanırım. bozok'un bi sevinci vardı fragmanda onu burda yapacak. sero'da finalde kaybedicek.

Ya bu aglamalari cok gereksiz insani sinir ediyorlar bu kadar da abartilmaz yani

Sahra bu oyunu al dediler ama Bozok oynadı. Yuh!

1 erkek 1 kız oynamalıydı sırayla. Şimdi 1 erkek 1 kız oynatmakarı gerekirken Serenay oynayacak.

9-9'a gelmesi için Doğukan'ı oynatıyorlar,adam kafasına göre fikstür belirliyor. Merve 3. oyununu Nadya'yla oynamaliydi. Onun yerine Serenay'i aldilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr