Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hilmicem hiçbişi yapmadı yada biz mi göremedik anlamadım?

Ciddi şekilde berna hakediyordu o sahada. :D Acun diyo yanındaki kötü bunu göz önüne alacağım '9' 10 verecek sandı herkes. Üstüne Nadya'ya 10 verdi anlamsız şekilde.
Her zaman ki gibi torpil geçti işte ya ne beklersin acun dan :D ben hiç şaşırmadım :) Berna'nin hakkını Sinsicem'e verdi.

Twitter'da çok komik yorumlar gördüm. Acun Adriana Lima vb. ünlülerden sonra All Star birleşmesine Hadise'yi getirerek işi ucuza getirmiş. Yarışmacılar neden Hadise şarkılarına bu kadar deliriyor vb. saçma yorumlar var. Yarışmacılar kendi ülkelerinden ve şarkılarına en kötü kulak aşinalığı olduğu bir sanatçıya yabancı bir sanatçıyı mı tercih eder. Kimisi sırf yorum yapmak için ve Hadise'yi karalamak için konuşuyor :)

Sıkıldım bu survivordan ya anıl yarın oynuyor bakalım ne yapacak :D

Serenay'in dansi rtuk nedeniyle kesilmis.biraz seksiymis galiba.Neyse onu geciyim de Merve'yle Anil'in arasi bozulacak galiba ya. :( Daha once birlikte yaristigi Hasan'in degil de Turabilerin yanina giderse sasiririm.Merve'yi zaten bekliyordum.Turabi'den hic haz etmiyor cunku.

simdi acunun sayfasindaki kulis konusmalarini izledim. hic kimsenin konusmalari tuhafima gitmedi acikcasi. Turabi Hasan ve hakani sevmedigi icin haliyle dile getiriyor. Anil ise Hasan hakkinda olumsuz birsey demiyor . Turabi Hasani kötulerken oda Hakani örnek veriyor.
Biz genelde biri konusurken dinleriz ve dinlemek onlara katildigimiz anlamina gelmez. Anil Hasani tam olarak taniyamaz oyuzden Turabiye yok yanlis dusunuyorsun demesini bekleyemeyiz.

Bundan sonra artik dengeler tamamiyle degisir. birlesme partilerindeki konusmalar ve adalar birlesince insanlarin degisen fikirleri ve hareketleri genelde sms oylamalarinada etkisini gösteriyor.
Gecen seneki birlesme partisini dusundumde cok farkli bir Tolga görmustuk ve buda onun smslerini etkilemisti.

simdi acunun sayfasindaki kulis konusmalarini izledim. hic kimsenin konusmalari tuhafima gitmedi acikcasi. Turabi Hasan ve hakani sevmedigi icin haliyle dile getiriyor. Anil ise Hasan hakkinda olumsuz birsey demiyor . Turabi Hasani kötulerken oda Hakani örnek veriyor.
Biz genelde biri konusurken dinleriz ve dinlemek onlara katildigimiz anlamina gelmez. Anil Hasani tam olarak taniyamaz oyuzden Turabiye yok yanlis dusunuyorsun demesini bekleyemeyiz.

Bundan sonra artik dengeler tamamiyle degisir. birlesme partilerindeki konusmalar ve adalar birlesince insanlarin degisen fikirleri ve hareketleri genelde sms oylamalarinada etkisini gösteriyor.
Gecen seneki birlesme partisini dusundumde cok farkli bir Tolga görmustuk ve buda onun smslerini etkilemisti.
dün,resmen düşmanımın düşmanı dostumdur konulu birleşme partisini izledik.:))))) her ne olursa olsun hakandan nefrette edebilirsin ama rakibinden bir elemanla birlik olup kendi takım arkadaşının arkasından atıp tutmak hiç hoş olmadı:)))).insanda duruş olacak :)))) turabi anılı iki dakikada kafaladı adam resmen ayaküstü yeni mürit kaydı yaptı.:)))))))))))

Son düzenleme:
dün,resmen düşmanımın düşmanı dostumdur konulu birleşme partisini izledik.:))))) her ne olursa olsun hakandan nefrette edebilirsin ama rakibinden bir elemanla birlik olup kendi takım arkadaşının arkasından atıp tutmak hiç hoş olmadı:)))).insanda duruş olacak :)))) turabi anılı iki dakikada kafaladı adam resmen ayaküstü yeni mürit kaydı yaptı.:)))))))))))
bundan sonra dusmanimin dusmani dostumdur konulu ada hayatini izleyecegiz . Bence herhes herkesi rahatlikla kötuler. iki adadada takim denilen birsey olmadigi icin atip tutmalar cok olacak. Artik herkes ayni adada ve her konsey sonrasi rakip takimlar birbirinin sirtini sivazliyacak, "sen konseyde hakliydin", "onun sana dedikleri cok sacmaydi" gibi konusmalari cok izleyecegiz.

Adada kimin kimle anlastiginin bi amaci yok bence.Konseyde yine unluler gonulluler seklinde oy kullanacaklar.

hasan turabi'yi herkesin önünde yerin dibine soktu ama herkes adamın dibi helal hasan dediniz anıl hilmi ve turabi ile hakan hakkında konuştu ki haklıydı övmesini mi bekliyodunuz adama neler yapmış. :))) hemen başladınız şöyle böyle demeye :))))

hilmicem ayakta turabiyi bekliyor, dediklerini doğruluyor. çok yazık. 2 aydır tanıdığı adama kendimden çok güveniyorum diyor. hilmicemin çocukluğuna inmek lazım, güven problemi var. kişilik bozukluğu:)))))

anıl turabi hilmicem tam birbirlerini buldular karakter uyumu mükemmel

akşam çok güzel bir birleşme partisi oldu,var mısın yok musun yok böyle dans falan herşey müthişti mervem çok güzel dans etti ama 7 puan aldı olsun :)

Dün dans yarışmasında haksızlık yapıldı. Kesinlikle Berna 1. olmalıydı. Kız resmen efsane dans etti, Hilmicem ne yaptı ki? İzlemeyen izlesin, 5 dakikada evde herkes yapar onları. Berna resmen esdi gürledi.

Ama Hilmicem dansı bitirince o kadar abarttılar ki, direkt 10 verdiler.

Dün dans yarışmasında haksızlık yapıldı. Kesinlikle Berna 1. olmalıydı. Kız resmen efsane dans etti, Hilmicem ne yaptı ki? İzlemeyen izlesin, 5 dakikada evde herkes yapar onları. Berna resmen esdi gürledi.

Ama Hilmicem dansı bitirince o kadar abarttılar ki, direkt 10 verdiler.
Bizde dün konuştuk bunu , Berna'nin ki çok iyiydi. Survivor git gide adaletsiz yarışma olma konusunda basamak basamak yükseliyor acun sağolsun.

Arkadaş yine başlamışlar sallamaya.Turabi ve Anılın söyledikelrini kızanlar aynısını Merve Aydın yaptı niye onu dile getirmedizin o zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama.Adamlar Hakanı sevmiyor kaldı ki hakan Anıla neler neler yaptı birde gidip hakanı mı övecek yapmayın ALLAH aşkına

hilmicem ayakta turabiyi bekliyor, dediklerini doğruluyor. çok yazık. 2 aydır tanıdığı adama kendimden çok güveniyorum diyor. hilmicemin çocukluğuna inmek lazım, güven problemi var. kişilik bozukluğu:)))))
2 ay değil işte Turabi ile Hilmicem önceden de tanışıyorlar birlikte antrenman bile yapmışlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...