son oyununda 9 yapti ama hilmi 10 yapti. sondaki performasini basta yapsaydi iyi olurduHakan 3 oyun almadı, 2 oyun aldı Doğukan.
Merve 10/10 yaptı daha ne yapsın. Kızı Sahra ile çıkarmaları gerekirken Nadya ile çıkardılar. Acunun haksızlıklarından gına geldi.
Pascal ölmüş gömeni yok. Bozok 1 tane aldı, adam Bozoku geçemedi, 1 tane zıplayıp 1 tane aldaydı bile geçerdi Bozoku ama 0 çekti.
tek farkli sey sembol finali ve artik 3 adayin cikma ihtimali. zaten 7 kisiler. bunlar 4 kisi olunca o kuralda gecersiz olacak.Aynı ada da iki farklı takım olduktan sonra bir albenisi kalmadı ki.![]()
Hasan ve Turabi karşı karşıya oyunlarda yarışsa bence daha ilgi çekerdi.tek farkli sey sembol finali ve artik 3 adayin cikma ihtimali. zaten 7 kisiler. bunlar 4 kisi olunca o kuralda gecersiz olacak.
Konsey ilgimi cekmedi.
Reklam bitmedi ki bir türlü anlayabilelim.@sürgünüm abi bu dokunulmazlık oyununun devamı varmış ilk hafta olduğu gibi yani bu hafta isim falan yazılmıcak rövanşı var. ben başını kaçırmıştım orda açıklamış acun.
Anlasilan Acun kanalinda yok böyle dansi baslatacak ve buda ön calsmakonsey bayat geldi bana önceki partiler partiydi gerçekten acun burda eski proğramını tekrardan canlandırma derdinde yarışmaya renk katma amacı yok
kötüydü agaCamoka hasan nasıldı bugün izleyen arkadaşlar?
galiba bir kere oynadi ve iyi degildi.Camoka hasan nasıldı bugün izleyen arkadaşlar?