Fener Tat Vermedi: 1-1

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
28,417
Puanı
1,060
Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında Fenerbahçe Eskişehir deplasmanına konuk oldu.

Fenerbahçe 90 dakika boyunca futbolu tatmin etmedi. İlk yarının 33.dakikasında Mustafa Yumlu'nun kendi kalesine attığı golle Fenerbahçe ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda tüm oyun üstünlüğünü rakibe bırakan Fenerbahçe 80.dakikada Emre Güral'ın golüne engel olamadı ve zorlu deplasmandan altın puan değerinde 2 puan bıraktı.

Bu skorla Fenerbahçe 60 Eskişehir 31 puana yükseldi.

thumbnail_1429985528.jpg

Son düzenleme:
Maçı izleyeceğim. Eskişehir muhakkak puan ya da puanlar almalı. Fener'in zor maçlarından biri olacak.

Bu kadar kötü bir maç izlememiştim, sıkıntıdan patladım. Bir ara uyumuşum Emre Güral'ın golünü göremedim. Son dakika Serdar Özkan'ın pozisyonu dışında net bir isabetli şut hatırlamıyorum.

Fenerbahçe tek bir isabetli şut çekmeden maçı bitirdi yani.

Abi yok ya kafayı yiyecek artık taraftar. :) Adam futboldan anlamıyor camianın evlatlarına başlayacam artık. Alper'i orta saha oynatıyor verimini %70 düşürüyor açık oynat aksın gitsin. Hele hele Bekir,Selçuk ömür törpüsü. Diego Ribas kısmını söylemiyorum artık.

Böyle takım olmaz olsun, Selçuk her maç oyuna girmek zorundamı adam bitmiş artık. Emenike'yi ortasahaya koysa daha iyi oynardı ya böyle bişey yok.

Hazır durumda olan Kuyt ve Egemen varken takımın şekli niye değişir ki arkadaş.

Bu takım bu hocayla şampiyon filan olamaz, en azından ben inanmıyorum şampiyon olacağımıza.

Böyle takım olmaz olsun, Selçuk her maç oyuna girmek zorundamı adam bitmiş artık. Emenike'yi ortasahaya koysa daha iyi oynardı ya böyle bişey yok.

Hazır durumda olan Kuyt ve Egemen varken takımın şekli niye değişir ki arkadaş.

Bu takım bu hocayla şampiyon filan olamaz, en azından ben inanmıyorum şampiyon olacağımıza.
Hacı Kuyt ve Egemen'de ağrı vardı diğer dediklerine katılıyorum. Selçuk işi canımı sıkıyor adamın sözleşmesinde mi var her maç oynayacak diye 34 maçın 30'unda oynuyor 30*15 450 bin euro para ediyor bi de yazık.

Hacı Kuyt ve Egemen'de ağrı vardı diğer dediklerine katılıyorum. Selçuk işi canımı sıkıyor adamın sözleşmesinde mi var her maç oynayacak diye 34 maçın 30'unda oynuyor 30*15 450 bin euro para ediyor bi de yazık.
Kuyt 30 dk. filan oynadı, o kadar oynuyorsa bence ilk 11 başlayabilirdi. Egemen'de iğneyle filan bi şekilde çıkmalıydı. Bekir el bombası gibi.

Ya bi de önde olduğumuz maçlarda son 10 dk. filan oynuyor, hem kötü oynuyor hemde 10 dk. da parayı götürüyor.

İlk yarıyı izledim iki takım da çok kötüydü. Fener ilk yarıyı önde kapatınca maç bu skorla biter diye ikinci yarıyı izlemedim. :D

Emre Güral'a helal olsun çok da güzel bir gol atmış. :D Fener'in bu maçta puan kaybetmesi gerekiyordu iyi oldu yarın kesinlikle kazanmamız lazım.

Şampiyonluk şansı olan hiç bir takımın 7/7 yapacağını düşünmüyorum.Yine puan kayıpları olacak bence:)

Son dönemde gördüğüm en kötü futbolumuzu oynadık sahaya hiçbir şey koyamadık maalesef avantajlı durumda iken böyle kayıplar futbolcularda bulunan ruh eksikliği dışında hiçbir şeklilde açıklanamaz. akhisar gençlerbirliği ve bu maç, akhisarı ayrı tutuyorum ama gençlerbirliği ve bu maçta nasıl puan kaybediliyor nasıl böyle isteksiz olunuyor anlamış değilim yazık yani.

Kuyt'a ağrı falan işlemez.Hoca oyna dese oynardı o her türlü.:D Tekmeye kafa sokan adam şuram ağrıyor buram ağrıyor diye oynamamazlık etmez.Doktorlarda ağrı falan olunca hocaya bırakıyorlar kararı oynatıp oynatmaması için.Maçı izlemedim ama anlatılanlara göre Kuyt oynasa her türlü daha iyi iş yapardı.

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961