Hızlı ve Öfkeli 8'in Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,611
Puanı
1,061
thumbnail_1429890238.jpg

Serinin yeni halkası Hızlı ve Öfkeli 8'in vizyon tarihi belli oldu.

1,1 milyar dolarlık gişe rakamıyla, kendi türü içerisinde ulaşılması zor bir rekora imza atan Hızlı ve Öfkeli 7 filminin devamı geliyor. Yeni film 14 Nisan 2017 Cuma günü vizyona girecek. Yeni film için ise James Wan'ın ismi geçiyor.

Yapımcılar serinin yeni film için hazırlıklara önümüzdeki günlerde başlayacak.

Haberin doğruluğu tartışılır, sabah akşam bir film çekelim diye psikopata bağlamamışlardır heralde.

Edit: Eleman bizzat CinemaCon'de duyurmuş, cidden işsiz.

Son düzenleme:
Paul Walker dublörle olacak mı acaba onu merak ettim(b)
Bu arada yaklaşık daha 2 sene zaman varken,şimdiden gün tarihi belirlenmiş.Son filmin başarısı olağanüstü.O yüzden şimdiden duyurmaları anlaşılabilir,başarılı olacağı kesin gibi:):)

Yönetmen olarak Justin Lin'in adı geçiyor, eğer olursa süper olur James Wan'ın çekim tarzına hiç alışamadım sahneler oradan oraya atlıyor sabit bir açısı yok.
Bu arada hikayenin yazarı da değişebilir, sanırım "Paul Walker'dan sonra hikayeyi devam ettirmem." gibi birşey demişti. Eva Mendes'in de adı geçiyor umarım efsane bir üçlemeyle biter :)

yabancı film pek izleyen biri değilim bunu da daha önce hiç izlememiştim 7 ye arkadaşlarla gittim emek var epey para harcanmış heycanlı sahneler falan eyvallah çok güzel
ama aşırı abartılı sahneler eksi puan
jason statham en iyisiydi

yabancı film pek izleyen biri değilim bunu da daha önce hiç izlememiştim 7 ye arkadaşlarla gittim emek var epey para harcanmış heycanlı sahneler falan eyvallah çok güzel
ama aşırı abartılı sahneler eksi puan
jason statham en iyisiydi

Bizde okulda arkadaşlarla akıllı tahtadan seyrettik. Ya adamlar uçurumdan uçuyor araba paramparça adamlara bir şey olmuyor ulan bari burnunuz kanasin be :D

---Tapatalk---