Ütopya'ya Kim Veda Etti? | 22 Nisan 2015

Çok üzüldüm gitmesine ve şok oldum. Hiç beklemezdim ama ben Kurrenin reji etkisiyle gittiğini düşünüyorum. Semih kahroldu, ben şok. :(

Yine izlemediği programa post kasmak için yorum atmış. Ey Allahım...
Aynen bizde öyle düşünüyoruz :(
@Forumdash

Bu arada Gönderme umarım yerine ulaşmıştır :A

ya aynı mantıkla gidiyorsun kimse yüksek reyting aldı diye bir programı izlemez. insanlar izlediği için yüksek reyting alır. aynı siyasi anketler gibi akp anketlerde yüksek çıktığı için seçimlerde yüksek almıyor.

reytinglerde garip sıçrama olursa illa konuşulur ama dünkü program düşük almış yine de. bakalım bu sabah küre katılmış paronomaya ben izlemedim ama onun reytingi herşeyi gösterir
Ben forumdaki populeritesini diyorum. Herkes reyting takip etmiyor.Şu an yarişmacılar bile kendilerinin cümrü kadar reyting aldiğini bilmiyorlarken [emoji23]

Panaroma ilk 100 yapıyormuydu?

Ben forumdaki populeritesini diyorum. Herkes reyting takip etmiyor.Şu an yarişmacılar bile kendilerinin cümrü kadar reyting aldiğini bilmiyorlarken [emoji23]

Panaroma ilk 100 yapıyormuydu?
0.34 reyting artmış sadece)) panorama bazen 1 reyting alıyor şimdi 0.72 demek kimse kurretülayni sevmiyor

Türkan çok ağır seyler söyledi kurreye :D
@beyazsoy
ben de izledim. Türkan yabancıymış ya)) ben bir ara dinlediğimde dediki küre bana bu bir oyun ben sevmiyorum dediğini söyledi şimdi de semih bana dedi dışarısı yok diye. kürenin aşkına inanıyorum diyor şuan.

içerdeki küre ile dıştaki küre çok farklı . dışarıdaki küre çok masum içerdeki cadalozdu)) sanırım içerde güç ellerinde olduğuna inanıyordu çok kibirli davramiyordu

ben de izledim. Türkan yabancıymış ya)) ben bir ara dinlediğimde dediki küre bana bu bir oyun ben sevmiyorum dediğini söyledi şimdi de semih bana dedi dışarısı yok diye. kürenin aşkına inanıyorum diyor şuan.

içerdeki küre ile dıştaki küre çok farklı . dışarıdaki küre çok masum içerdeki cadalozdu)) sanırım içerde güç ellerinde olduğuna inanıyordu çok kibirli davramiyordu
Evet dışarıda kanatsız melek dedirtcek bilmesem :F İlk zamanlarda da böyleydi ama.

Kurre'yle ilgili bişey diyecektim unuttum neyse:X

Evet dışarıda kanatsız melek dedirtcek bilmesem :F İlk zamanlarda da böyleydi ama.

Kurre'yle ilgili bişey diyecektim unuttum neyse:X
içerdeki gerçek küre. ama dışarda da oynamıyor. çünkü içerde güçlü olduğunu düşündüğünden etrafa acımasız davranıyor. insanı tanımanın yolu eline güç ve para verecen o zaman gerçek kimliği çıkar)))

içerdeki gerçek küre. ama dışarda da oynamıyor. çünkü içerde güçlü olduğunu düşündüğünden etrafa acımasız davranıyor. insanı tanımanın yolu eline güç ve para verecen o zaman gerçek kimliği çıkar)))
Son dediğinde haklısın değişmeyen tek [HASHTAG]#semih[/HASHTAG] kaldı :X Yaa gene sinsiyi anlatasım geldi :F

Yok değişimden bahsettik ya :X Kurre elendiği için şu 2 gundur iyice havalandı.
haruna da dedim. sosyolojik olarak onlar beyazturk tayfası onların sms gücü her zaman fazla olmuştur. bireysel olarak semihciler fazla türkiyede ama onlar daha zengin ve okumuş kesim yapacak bir şey yok.

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961