Dizi İzliyor Diye Annesini Öldürdü

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,950
Puanı
1,061
Filistin-Ramallah'da yaşayan Abdel Aal, Türk dizisi izliyor diye annesini öldürdü, kız kardeşini de yaraladı.

Kendini savunan Abdel Aal ''annesi ve kız kardeşini Türk dizisi izlememesi için uyardığını çünkü dizilerde uygun olmayan sahneler olduğunu ancak emirlerinin dinlenmediğini'' söyledi.Ayrıca kız kardeşinin dizilerde gösterilen erkeklerle ilgilendiğini de söyledi.

28 yaşındaki genç olay gecesi Kara Para Aşk izleyen annesi ve kız kardeşine mutfaktan aldığı bıçakla saldırdığını kabul etti.
9998571857.jpg

@destere @Çiğdem- @gizem ak @ABAY_06 @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @vadikızı @cookies @Aserat @gözlemci @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Yiğitt @MelankoliK @ozgur2113

Son düzenleme:
töbe yarabbim töbee rabbim akıl fikir versin sanırım bu adammı diyim
ne diyim bilemedim psikolojik sorunları var galiba

ha bu arada arap basınında başlıklar kara para aşk cinayete neden oldu diye atılmış:) olayın olduğu filistinin alexaya göre en çok tıklanan sitesi elwatan sitesi-gazetesi de öyle atmış:) bir zamanlar tuba-kıvanç arapların birincisi oldu haberi nedeniyle övülen laha magazine de aynı şekilde görmüş olayı:) ama tabi ki de aklı olan herkes burada sorunun adamda olduğunu anlar ben de öyle açtım konuyu yoksa beren özgecan açıklaması yaptı diye bereni kötülemek için katilin gerekçelerini savunan arkadaşlardan bir farkım kalmazdı:) @sokak sanati @Çiğdem-

@xemrexxx kpanin izlendigini kabullenmis oluyosun heralde böylece 😱 😱

Aa resmen kafayı yemisler beni 38 yerimden bıçaklayip bana gelinlik giydirip ağaca asmalari lazım o zaman o kadar dizi izliyorum ki yani bi ara beyaz yalana bile baktim :(
Gerçekten yazık inşallah cezasını çeker ben burda kardeşim kpa izlesin diye cabalarken bu abi kardeşini yaralamis keske annemde izlese kpayi :(
Neyse konu dışına çıktım galiba sevenlerine baş sağlığı diliyorum :(

Son düzenleme:
@xemrexxx kpanin izlendigini kabullenmis oluyosun heralde böylece 😱 😱

Aa resmen kafayı yemisler beni 38 yerimden bıçaklayip kafami kesip vucuduma gelinlik giydirip ağaca asmalari ve kafamida küçük cocuklara vermeleri lazim o zaman o kadar dizi izliyorum ki yani bi ara beyaz yalana bile baktim :(
Gerçekten yazık inşallah cezasını çeker ben burda kardeşim kpa izlesin diye cabalarken bu abi kardeşini yaralamis keske annemde izlese kpayi :(
Neyse konu dışına çıktım galiba sevenlerine baş sağlığı diliyorum :(
konuyla alakası ne bunun 2 kadın kpa izlemiş bundan doğal ne var panpa:))

bazi diziler (KARADAYI) bir hayat kurtarir bazilari olume sebeb olur)

Suriyeliler daha çok Harimm Sultaan'ı izliyorlar diye biliyorum bir an haberde,olaylar bu dizi yüzünden oldu yazmasını bekliyordum :)

uydurma bir haber gibi duruyor. ya cinayeti izleyen uydurdu ya da gazeteciler.

olay suriyede değil filistinde iincisi harimi herkes izliyor tek yan etkisi osmanlı kıyafeti giyip parti vermek:))
dediğim gibi Suriye olsaydı Harimm yüzünden olurdu.
Harimm Sultaan 'ı da onlardan biliyorum :D
M.Yüzyıl'ı izliyor musunuz diye sormuştum bir Suriyeliye ;
-"Harimm Sultaaan, Evet evet" demişlerdi :D

Son düzenleme:
yok yok sen gerçekten yaşlanmışın @xemrexxx konuyu ben açsaydım
kara para aşk izleyen annesini öldürdü diye açardım:A:A:A