Ütopya'ya Kim Veda Etti? | 22 Nisan 2015

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
83ab3212672821c4eefb740fcaebec7e.jpg

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Ütopya'da eleme heyecanı yaşandı.!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği programda dün akşam eleme heyecanı vardı. Yarışmacılardan Kurretülayn, Altar ve Buket eleme için yazılan isimlerdi. İzleyicilerin attığı smsler sonucu yarışmaya veda eden , hiç beklenmedik isim Kurretülayn oldu.

Yarışmada Kurretülayn ile aşk yaşayan Semih'in bundan sonra ne yapacağı merak konusu oldu. Ütopya yeni bölümleriyle pazar, pazartesi ve salı Tv8'de!

CDJYYbuWYAEmzXF.jpg
CDJXCb1W0AU8g3S.jpg

CDJWhz5XIAEIz_D.jpg

Ekli dosyalar

• thumbnail_1428480950.jpg
    thumbnail_1428480950.jpg
    22.1 KB · Hit: 192
Son düzenleme:
Aynen hacı severek ailecek takip ediyoruz:X Reytingi yüksek olsa varya forum çalkanı.Forumda kaybediyorsa reyting listelerinin üst sıralarında görünmediği içindir :X (@Çiğdem- hariç, yarişmlar ona göre değil )
Evet tamamen reytinglerle alakali az biraz daha Survivor yakın oranlar alsa herkes izlerdi yada kimse kötülemezdi yarışmayı :X

Etiket ikiye bölündüğü için, kimi kurre yazdı kimi üşünmeden kurretulayn yazdı :X

91bdbd7881632ebe139ecdb58878be16.jpg
f41125953af931cc9ddd0e2eb9f11ed9.jpg
8a09c4f1da057e8fbebf171f5b7cbbdb.jpg
9c8fce34149b62a47e7fb77dc85c3e2c.jpg
küre diyenleri de alaydın ben küre diyorum mesela)))

Aynen hacı severek ailecek takip ediyoruz:X Reytingi yüksek olsa varya forum çalkanı.Forumda kaybediyorsa reyting listelerinin üst sıralarında görünmediği içindir :X (@Çiğdem- hariç, yarişmlar ona göre değil )
bağlantın yanlış. zaten forumda izlenmedigi (tns denek sisteminin ufak örneği olarak) için zaten reytingi düşük ve konuşulmuyor. açıkçası yarışmada orjinal bir şey yok. iki gurup var kavga edip duruyorlar. kavgalar da survivorda kinin çeyreği olmaz en fazla masaya vuruyorlar))

küre diyenleri de alaydın ben küre diyorum mesela)))

bağlantın yanlış. zaten forumda izlenmedigi (tns denek sisteminin ufak örneği olarak) için zaten reytingi düşük ve konuşulmuyor. açıkçası yarışmada orjinal bir şey yok. iki gurup var kavga edip duruyorlar. kavgalar da survivorda kinin çeyreği olmaz en fazla masaya vuruyorlar))
Geçenlerde 15 shr aldiğinda forumda reyting konusunsa konusuldu mesela.İzlendiği için değil, yuksek reyting aldiği içindi.İlerde reytingi artarsa (hiç sanmıyorum kendi kitlesini oluşturdu) görürsün yorum fazlaliğini

Geçenlerde 15 shr aldiğinda forumda reyting konusunsa konusuldu mesela.İzlendiği için değil, yuksek reyting aldiği içindi.İlerde reytingi artarsa (hiç sanmıyorum kendi kitlesini oluşturdu) görürsün yorum fazlaliğini
ya aynı mantıkla gidiyorsun kimse yüksek reyting aldı diye bir programı izlemez. insanlar izlediği için yüksek reyting alır. aynı siyasi anketler gibi akp anketlerde yüksek çıktığı için seçimlerde yüksek almıyor.

reytinglerde garip sıçrama olursa illa konuşulur ama dünkü program düşük almış yine de. bakalım bu sabah küre katılmış paronomaya ben izlemedim ama onun reytingi herşeyi gösterir

Yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biriydi anladığım kadarıyla, elenmesi de üzüntüyle karşılanmış. :)

Çok üzüldüm gitmesine ve şok oldum. Hiç beklemezdim ama ben Kurrenin reji etkisiyle gittiğini düşünüyorum. Semih kahroldu, ben şok. :(

Yine izlemediği programa post kasmak için yorum atmış. Ey Allahım...

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961