dünkü GS maçından sonra ayıp olmasın demişlerdir en fazla. yine GS maçı kadar bir şey yoktuVerilmeyen gol ve penaltı hakem görevini layıkıyla yerine getirdi. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu hayırlı olsun.
dünkü GS maçından sonra ayıp olmasın demişlerdir en fazla. yine GS maçı kadar bir şey yoktuVerilmeyen gol ve penaltı hakem görevini layıkıyla yerine getirdi. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu hayırlı olsun.
Net iki hata var %100. İkiside Bursaspor aleyhine.dünkü GS maçından sonra ayıp olmasın demişlerdir en fazla. yine GS maçı kadar bir şey yoktu
sizde ağlamaya alışkınsınızdır aga , hep aynı mağdur edebiyatı 😀 bugün şans bizim yanımızdaydı ve kazandıkNet iki hata var %100. İkiside Bursaspor aleyhine.
Hakem önce Bursaspor'un nizami golünü vermedi sonrada penaltısını.
Gerçi Fenerbahçeliler hakemle kazanmaya nasılsa alışmışlar bunları görmezler. Yeterki Şampiyon olsunlar nasıl olurlarsa olsunlar.
Siz hakemle puanları götürün, haksız penaltılarla puanları götürün bunları dürüstlükle dile getirenleri de ağlamakla suçlayın. Tabi alışmışsınız emek hırsızlıklarına zorunuza gitmez yüreğiniz geniş. 3 maymunu oynamaya devam edin görmedik, duymadık, işitmedik.sizde ağlamaya alışkınsınızdır aga , hep aynı mağdur edebiyatı 😀 bugün şans bizim yanımızdaydı ve kazandık
aga ben fb liyim ben fb söz konusuysa bir tarafımdır benim dememe gerek yok sen zaten söylüyorsun sana itiraz ettim mi hayır hakemi savundum mu hayır dün gs bugün fener cumarteside bjk kollandı klasik türk hakemlerinin eyyamı sen bana niye kızıyorsun 😉Siz hakemle puanları götürün, haksız penaltılarla puanları götürün bunları dürüstlükle dile getirenleri de ağlamakla suçlayın. Tabi alışmışsınız emek hırsızlıklarına zorunuza gitmez yüreğiniz geniş. 3 maymunu oynamaya devam edin görmedik, duymadık, işitmedik.
Benim takımım böyle şampiyon olacaksa olmasın daha iyi ama size yakışıyor.
Şurda bariz hakemle aldığınız maçın hekemi hakkında tek laf etmediniz. Bir daha bana dürüstüm falan deme.
vallahi bir Beşiktaşlı antrenör vardı lucescu derdiki, sezon sonunda hakemler tüm takımlara aşağı yukarı aynı hatayı yapar. onun için hakem hatalarını konuşmaya değmez. benim gözlerim de aynı. hakemi konuşanlar miz miz çocuklardır ve yenilmeye mahkumdur)))Net iki hata var %100. İkiside Bursaspor aleyhine.
Hakem önce Bursaspor'un nizami golünü vermedi sonrada penaltısını.
Gerçi Fenerbahçeliler hakemle kazanmaya nasılsa alışmışlar bunları görmezler. Yeterki Şampiyon olsunlar nasıl olurlarsa olsunlar.
dün de aynı twiti attı niye alinyilamadin))) haşmet baba başka bir şey diyor. tvnet uzlemiyorsundur orda program yapıyor dinlersen anlarsın)))
Ben Beşiktaş lehine hata yapılınca yazıyorum ama. Beşiktaş'ın bu futbolla şampiyon olmayacağını da dile getirdim.aga ben fb liyim ben fb söz konusuysa bir tarafımdır benim dememe gerek yok sen zaten söylüyorsun sana itiraz ettim mi hayır hakemi savundum mu hayır dün gs bugün fener cumarteside bjk kollandı klasik türk hakemlerinin eyyamı sen bana niye kızıyorsun 😉
İzlemediğim maç hakkında yorum yapmam. Maçın 90 dakikasını da izledim. Zaten bu maç üzerinden konuşuyorum. Hakemler tabii tek Fenerbahçe lehine hata yapmıyorlar.vallahi bir Beşiktaşlı antrenör vardı lucescu derdiki, sezon sonunda hakemler tüm takımlara aşağı yukarı aynı hatayı yapar. onun için hakem hatalarını konuşmaya değmez. benim gözlerim de aynı. hakemi konuşanlar miz miz çocuklardır ve yenilmeye mahkumdur)))
dün de aynı twiti attı niye alinyilamadin))) haşmet baba başka bir şey diyor. tvnet uzlemiyorsundur orda program yapıyor dinlersen anlarsın)))
haklsın aga ama izin ver liderliği kutluyalım bende gaza geliyorum yani galiba bu sene şampiyon olacaz onun heyecanı var 🙂 ama prensip olarak dediklerine katılıyorumBen Beşiktaş lehine hata yapılınca yazıyorum ama. Beşiktaş'ın bu futbolla şampiyon olmayacağını da dile getirdim.
Sizde takımınızın lehine hata yapılınca yazarsanız objektif davranmış olursunuz.
O pieroların doğruluğu tartışılır. Top ayaktan çıkmadan ölçüm yapılmalı. Ayrıca hekem 11 cm. gördüyse kutluyorum kendisini. Çünkü önündeki ne pozisyonları görmedi. )
Çok şükür muhtesem bir basari )))))) macta kesin aziz yildirim vardi yoksa maglup olurduk😉😉😉😉😉Ve bitttttiiiiii Fenerbahçe Final Four da helal olsun hepinize!
@china_shangai