Acun Ilıcalı'dan Flaş Açıklamalar! Anıl Adadan Ayrılıyor mu?

Bu sakatlık olayının izleyicilerin kararını etkileyip etkilemeyeceğini de bir düşünmek lazım önce, ama yorumlardan anladığım kadarıyla kalacak olması iyi bir haber. :)

Yaşıyoz zaten hırpocu seni biz sizin gibi değişik davranmıyoruz @beyazsoy'un avukatımısın :T:

Değişik davranmak yok. Turabi ve Hilmicem'e tam destek full destek. Sahra oyun kazansa onuda desteklerdim ama oyun kazanamıyor o nedenle gözümden düştü. Sero'cuğuma desteğim tam. Aydın'a biraz sempati duydum ama hala sevmiyorum. Anıl'ın bayık konuşmaları hala ititci, Begüm hala güçsüz Nadya hala sempatik....

Beyazsoy şuan ittifakım sayılır o nedenle panpamıza laf atanın karşısındayız yine.:Z

Değişik davranmak yok. Turabi ve Hilmicem'e tam destek full destek. Sahra oyun kazansa onuda desteklerdim ama oyun kazanamıyor o nedenle gözümden düştü. Sero'cuğuma desteğim tam. Aydın'a biraz sempati duydum ama hala sevmiyorum. Anıl'ın bayık konuşmaları hala ititci, Begüm hala güçsüz Nadya hala sempatik....

Beyazsoy şuan ittifakım sayılır o nedenle panpamıza laf atanın karşısındayız yine.:Z
Aman ne yapıyorsan yap pis Hırbocu :A

Hakan'ın kesin olarak dokunulmazlık sembolünü alması lazım. Yoksa Sero ile sms'e çıkma ihtimali var. ss
Belki sms'de yükselir belli olmaz bu işler ama çok antipatik görünüyor ve dedikodu yapıp ortalığı karıştırıyor bilmedim. :D

Doğukan'a ilk girdiğinde sempatim vardı ama sonra uzaklaştım ondan Hakan ve tayfasının lafından çıkmıyoru hayal kırıklığı.

Hakan'ı sevmemen şimdilik hoşuma gitti.:F Pascal'cısın o zaman sen. Hasan'ı seversin birde malum geçen yılda Akın gibi iki yüzlü birini destekliyordun. Hasan'ın farkı yok ondan.:A

Dedikodu yapmayan mı var aga Hasan bile yapıyor. :D
Hasan dedikodu yapmıyor aga ya Hakan'ın durumu farklı herkes görüyor ortalığı karıştırmaya çalışıyor ya adada deavmlı konuşuyor diğer gruba göstercez onu yapcaz bunu yapcaz vesaire vesaire yani anlatabildinmi :D

Hasan dedikodu yapmıyor aga ya Hakan'ın durumu farklı herkes görüyor ortalığı karıştırmaya çalışıyor ya adada deavmlı konuşuyor diğer gruba göstercez onu yapcaz bunu yapcaz vesaire vesaire yani anlatabildinmi :D
Aynen Hasan dedikodu yapmıyor, seviyorum onuda.:D

Eeee yuh yani.:F Hasan dedikoducunun başı şuan.:F Özlem, Begüm, Sahra ile olan konuşmalarından oyun izleyemiyoruz.:F Adam bunu yaptım, Onu dedi, böyle yaptık falan hep konuşuyor.:F