MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta

normal şrtlarda zirveye oynaması gerekir benden yine çok iyi puan alırsın ama hüp parçasını beğenmeyen o kesim bu parçayıda beğenmezse sıkıntı yaşayabilirsin yine 2 parça tarz olarak birbirini andırıyor yanı bana göre bu haftanın ağır favorisisin kesinlikle ama hüp parçasını beğenmeyen kesim bunuda beğenmezse işte ozaman yine süpriz bir sıkıntı yaşama durumun oluşabilir cnm 🙂🙂🙂
Hüp resmen Tarkanın gelmiş geçmiş en iyi iki şarkısı arasında gösteriliyordu resmen şok oldum. :D içim yanıyor hala öyle güzel bir şarkı nasıl 7.olur

Sen Araba diyorsunda araba şarkısıyla hüsran yaşayabilirsin bu kitleye haberin olsun :)

Hüp resmen Tarkanın gelmiş geçmiş en iyi iki şarkısı arasında gösteriliyordu resmen şok oldum. :D içim yanıyor hala öyle güzel bir şarkı nasıl 7.olur

Sen Araba diyorsunda araba şarkısıyla hüsran yaşayabilirsin bu kitleye haberin olsun :)
bir finale çıkalımda şansımızı deneriz cnm o günler bir gelsinde gerisi kolay :A:A:A

@batuhankaralar en sevdiğim Manga şarkılarından biri. Hatta galiba en sevdiğim. :):)

@Çiğdem- Mustafa Sandal'ın bu ayın sonunda yeni single'ı çıkacakmış. Yaza damgasını vuracak diyorlar. Biraz daha erken çıksa işine yarardı herhalde ama şu an bilemiyorum. :D
aaaaaa çok sevindim gerçekten yaaa son albüm çıkalı 3 yıl oldu mustafa yarın öbürgün hortlar yine diyordum bende zamanı gelmişti vlla hahaha :F:F:F
mustafanın yaz şarkılarını özledik her yıla damga vuruyor adam
aşka yürek gerek isyankardan sonra şıkır şıkır ve son olarakta tesir altındayla yine hafızalara kazınmıştı genelde 3 yıl sonra ortaya çıkıyor mustafa bu yaz yine mustafayı konusucak herkes :Z:Z:Z

@Cengo 6.hafta bitince yarışmaya ara ver mustafayı bekleyip öyl 7.haftaya geçeriz :A:A:A

@OzaN @S.G.A.T. benim şarkıma yorum yapmadınız :D Tarkan-Öp

@Bully sende :T:
Son dönemdeki şarkılarından en sevdiklerimden biri. :)

Bengü'nün sevdiğim hareketlilerinden yüksek puan alırsın. :)

Madem bu hafta baya çekişmeli olacak, ben de en büyük kozlarımdan birini harcıyorum. Sezen Aksu'nun 1991 yılında seslendirdiği (ki çok iyidir), daha sonra da 2002 yılında Duman sayesinde yeniden patlamış olan Her Şeyi Yak ile bu hafta sizlerleyim. :D

Madem bu hafta baya çekişmeli olacak, ben de en büyük kozlarımdan birini harcıyorum. Sezen Aksu'nun 1991 yılında seslendirdiği (ki çok iyidir), daha sonra da 2002 yılında Duman sayesinde yeniden patlamış olan Her Şeyi Yak ile bu hafta sizlerleyim. :D

Tam puanı hangi şarkıya vereceğim belli oldu galiba. :)

aaaaaa çok sevindim gerçekten yaaa son albüm çıkalı 3 yıl oldu mustafa yarın öbürgün hortlar yine diyordum bende zamanı gelmişti vlla hahaha :F:F:F
mustafanın yaz şarkılarını özledik her yıla damga vuruyor adam
aşka yürek gerek isyankardan sonra şıkır şıkır ve son olarakta tesir altındayla yine hafızalara kazınmıştı genelde 3 yıl sonra ortaya çıkıyor mustafa bu yaz yine mustafayı konusucak herkes :Z:Z:Z

@Cengo 6.hafta bitince yarışmaya ara ver mustafayı bekleyip öyl 7.haftaya geçeriz :A:A:A
çiğdem burda mustafa sandal hakkında atıp tutuyor bende mustafa sandal hayranı sandım senin. Dün tesir altindayi bile sildigine göre egoyu çok sevmişsin dedin. meğer egonun bulunduğu albümde (organik) tesir altında yokmuş. tesir altında single olarak çıkarmış mustafa)))

daha iyi şarkıları vardı ama burdaki oya dağılımına göre iyi gercih

Son düzenleme:
çiğdem burda mustafa sandal hakkında atıp tutuyor bende mustafa sandal hayranı sandım senin. Dün tesir altindayi bile sildigine göre egoyu çok sevmişsin dedin. meğer egonun bulunduğu albümde (organik) tesir altında yokmuş. tesir altında single olarak çıkarmış mustafa)))

daha iyi şarkıları vardı ama burdaki oya dağılımına göre iyi gercih
mustafa çocukluğumdan beridir takip ettiğim bir şarkıcıdır kafamı brakıyor insanda sürekli tek parçalar çıakrtıp duruyor egoda tesil altındayla hep birleşik geliyor aklıma öyle demişim ezbere konusunda karıştırmam normal mustafanın şeylerini:F:F:F

mustafa çocukluğumdan beridir takip ettiğim bir şarkıcıdır kafamı brakıyor insanda sürekli tek parçalar çıakrtıp duruyor egoda tesil altındayla hep birleşik geliyor aklıma öyle demişim ezbere konusunda karıştırmam normal mustafanın şeylerini:F:F:F
tesir altindakinin klibindeki kıza gıcık olmuş olabilirsin belki ondandır)))

benden belkide bu yarışmada en yüksek puanı alabilirsin ama bu parça çok ilgi görmüyor forumda ne yazıkkı cnm geçen yıl @xemrexxx barış akarsuyla bu parçayı kullanmış ve şaşırtıcı bir sonucla ilgi görmemişti
😵😵😵