Sağlık olsungökhan özenin arabex sesine tahammülüm yok. listeme bu yaşıma kadar gökhan özen hiç almadım
Sağlık olsungökhan özenin arabex sesine tahammülüm yok. listeme bu yaşıma kadar gökhan özen hiç almadım
bir daha dinlerimDinledim Zeki Müren'i her zaman ki gibi süper yorumlamış o müthiş türkçesiyle ama seçim yapmış olsam Neşe karaböcek derdim kadın sanki daha bi içten Zeki Müren daha duru okumuş. gibi geldi bana
tarkanin hala gideri var))
manganın bir iki iyi şarkısından biri Allahtan bu hafta juriyim))Bu hafta maNga'nın parladığı dönemin son şarkılarından birisi olan "Dünyanın Sonuna Doğmuşum"u seçtim beğeneceğinizi düşünüyorum
@mrt-06 @Bully @denizz19 @Çiğdem- @Maskeli Fedai
@vadikızı @Cengo @xemrexxx @EFE UYSAL @ozgur2113@Tzira
@hayret bi şey @S.G.A.T. @gözlemci @kaan955 @beyazsoy
@ABAY_06 @sokak sanati @Reytinger @Ahmad @Aserat@Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @Prncss..
ilk 5 hafta yeterince nostaji yaptım ve nostaji sevmeyen arkadaşlar çok var ama ben napayım ayoll mustafanın efsane parçalarının çoğu eski yıllarda ama bu hafta ego ile dikkat çekeceğimi düşünüyorum mustafa durur durur 3-4 yıl sonra bir parça kazır hafızalara tekrar kaybolur ego da buna örnek denilebilir özellikle film tadındakı kılıbıyle çok ilgi görmüştü sende albümden tek bunu silmemişsin demekkı albümden en sevdiğin parça bu yanı tesir altındayı bile silmişsin ego duruyor tam isabet yani bu hamlem sana karşı bencemustafa sandalın eski şarkıları olsa daha iyi olurdu bilgisayarıma baktım organik kasedinde bütün şarkıları silmişim bunu silmemisim ortalama bir şarkı
tesir altında da duruyordur muhtemelen ama o klasörde değildi. idare eder musti en azından silinip gitmedi tarkan kadar olmasa da arada iyi şarkı çıkarıyor. artık baskıların bestelerinden de söylemeliilk 5 hafta yeterince nostaji yaptım ve nostaji sevmeyen arkadaşlar çok var ama ben napayım ayoll mustafanın efsane parçalarının çoğu eski yıllarda ama bu hafta ego ile dikkat çekeceğimi düşünüyorum mustafa durur durur 3-4 yıl sonra bir parça kazır hafızalara tekrar kaybolur ego da buna örnek denilebilir özellikle film tadındakı kılıbıyle çok ilgi görmüştü sende albümden tek bunu silmemişsin demekkı albümden en sevdiğin parça bu yanı tesir altındayı bile silmişsin ego duruyor tam isabet yani bu hamlem sana karşı bence
@vadikızı @OzaN @Bully @gözlemci @S.G.A.T. teşekkürler sizlerin mustafa sever olarak bu parçayı beğeniceğinizi tahmin ediyordum
@Aserat @Cengo ayy sizede sonunda beğendirebildim yarışma bitmeden bir parça teşekkürler sizede
@xemrexxx e alışığım ben yine çatlamaya başlamış
yakın döneme çok etki yapamamış olsada mustafa öyle parçalar çıkarıyorkı hiç albüm yapmasa yine hafızalardan silinmez bencetesir altında da duruyordur muhtemelen ama o klasörde değildi. idare eder musti en azından silinip gitmedi tarkan kadar olmasa da arada iyi şarkı çıkarıyor. artık baskıların bestelerinden de söylemeli
Ben bitek aya benzer yüreğimi biliyorum lo 😉yakın döneme çok etki yapamamış olsada mustafa öyle parçalar çıkarıyorkı hiç albüm yapmasa yine hafızalardan silinmez bence
özellikle araba, aşka yürek gerek ve isyankar son 20-25 yılın en iyi parçaları ele alınsa bu 3 parçada kendisine ilk 5 te kesinlikle yer bulur buda herkesin yapabiliceği bir başarı değil bence
🙂🙂🙂
yakın döneme çok etki yapamamış olsada mustafa öyle parçalar çıkarıyorkı hiç albüm yapmasa yine hafızalardan silinmez bence
özellikle araba, aşka yürek gerek ve isyankar son 20-25 yılın en iyi parçaları ele alınsa bu 3 parçada kendisine ilk 5 te kesinlikle yer bulur buda herkesin yapabiliceği bir başarı değil bence
🙂🙂🙂
cnm iyiki sözümüze kulak verip geçen hafta parçanı değiştirdin o parçayla işin çok zordu -20 puanda vardı kesin elenirdin 🙂🙂🙂Bu hafta maNga'nın parladığı dönemin son şarkılarından birisi olan "Dünyanın Sonuna Doğmuşum"u seçtim beğeneceğinizi düşünüyorum
@ABAY_06 @sokak sanati @Reytinger @Ahmad @Aserat@Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @Prncss..
mustafanin geçmişi olmasa kendi de olmazdı))yakın döneme çok etki yapamamış olsada mustafa öyle parçalar çıkarıyorkı hiç albüm yapmasa yine hafızalardan silinmez bencel
🙂🙂🙂
Oha bu şarkı bu haftaki favorim, zamanında çok severdim.Bu hafta maNga'nın parladığı dönemin son şarkılarından birisi olan "Dünyanın Sonuna Doğmuşum"u seçtim beğeneceğinizi düşünüyorum
Sen beni etiketleme. Yine iyi bir puan çıkar benden Tarkan'a, bu şarkı da Tarkan'ın efsanelerinden.
Ben? Limon ÇiçekleriOha bu şarkı bu haftaki favorim, zamanında çok severdim.
Sen beni etiketleme. Yine iyi bir puan çıkar benden Tarkan'a, bu şarkı da Tarkan'ın efsanelerinden.
Dur bakayım bir önceki sayfalarda kalmış şarkın herhalde.Ben? Limon Çiçekleri