Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mervem yine pes etmeyerek herkese nasıl yapılması gerektiğini öğretti inşallah finali de yapar :Z

Programin basini izleyemedim. Hilmicem iyice kendini bitirecek bu gidisle. Oyun esnasinda arkadaslariyla tartismakta ne...
Merveye de helal olsun. Sakatlanmasina ragmen hemen devam etti. Baskasi olsa kendini atmisti yere ve geriden gelip aldi.
Merve Oflazda bugun cok iyidi.
bu oyun biraz haksizlik gibi. Bence önde gelenlerin 2 kere vurma hakki olmaliydi.
Gönullulerde bugun tek Turabi ve Hilmicem var gibiydi.

Şu an ki en buyuk hazzım turabi ve yancısı tilkicemin o döneri yiyemiyecek olması:))))))

Bu bölümü izleyemedim :( Merve Oflaz bu oyunda nasıldı? Yorumlara baktımda hep kazanmış galiba. Umarım böyle devam eder. :)

Bu bölümü izleyemedim :( Merve Oflaz bu oyunda nasıldı? Yorumlara baktımda hep kazanmış galiba. Umarım böyle devam eder. :)
Önde bitirdi parkuru ama 3 sayıdan 1'ni aldı. :D

Fan sayfasından

Artık Herkesin Maskesi Düştü !! Ne Demiş Şems "Ne zaman ki, düşmanlarım çoğaldı, Ne zaman ki iyiliğim kötülük olarak algılandı, anladım ki ben doğru yoldayım."

Fan sayfasından

Artık Herkesin Maskesi Düştü !! Ne Demiş Şems "Ne zaman ki, düşmanlarım çoğaldı, Ne zaman ki iyiliğim kötülük olarak algılandı, anladım ki ben doğru yoldayım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...