Güldürmedi.Bu yarışmaya Yalın nasıl girmiş ben ona şaşırıyorum.
Yalın'ın girmesi gereken yer çoraptır.
Güldürmedi.Bu yarışmaya Yalın nasıl girmiş ben ona şaşırıyorum.
Yalın'ın girmesi gereken yer çoraptır.
aaa çok tebrikler cnm 1.olmuşsun farkında değilim vlla şimdi sen diyince gördümSen sanki beni tebrik ettin de başkalarına karışıyorsun.
İşte şarkıdan anlamadığın o kadar belli ki. Seni nasıl jüri yapmışlar hayretler içerisindeyim.
Sen çok sevdin diye yollayacak değilim.
Herkes bence bu şarkıyı çok sever.Bir sor ya foruma,ne zarar gelecek.Ayrıca ben bunu yazdımSen çok sevdin diye yollayacak değilim.
İyidir Kaan'ım seni sormalı bazı sevdiğim şarkıları varAkın'ım nasılsın Yalın sever misin
Geçen hafta da sormuştun hayır demiştim niye tekrardan soruyorsun O şarkı planlarım arasında yok.Herkes bence bu şarkıyı çok sever.Bir sor ya foruma,ne zarar gelecek.Ayrıca ben bunu yazdım
bu hafta ucuz atlattın gerçekten cnmBu haftada elenmedim şaka maka Bana puan veren ,vermeyen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.
İşte 6.Haftaki şarkım;
İnşallah o 7 puanın boşa giderGeçen hafta da sormuştun hayır demiştim niye tekrardan soruyorsun O şarkı planlarım arasında yok.
Kesin öyledir canım. Neyse bu içten olmayan tebriğini kabul ediyorum.aaa çok tebrikler cnm 1.olmuşsun farkında değilim vlla şimdi sen diyince gördüm
Benimki'yi kullanayım da eleneyim dimi az değilsin sen. Ama ben bu oyunlara gelmem.İnşallah o 7 puanın boşa gider
Sen onu yolla 1.yapçam seni benKesin öyledir canım. Neyse bu içten olmayan tebriğini kabul ediyorum.
Benimki'yi kullanayım da eleneyim dimi az değilsin sen. Ama ben bu oyunlara gelmem.
İyi bakalım Akın'ım umarım şarkımı beğenirsin.İyidir Kaan'ım seni sormalı bazı sevdiğim şarkıları var
Şarkıyı ben de beğendim de işte riskli be Cengo herkes ne kadar iddialı geliyor görmüyor musun
Hadi canım yok artık tam puan demekbu hafta ucuz atlattın gerçekten cnm
bu hafta tam puan sana gidicek galiba diğer parçaları dinlememe bile gerek yok gibi sankı
Diğer şarkılara bağlı olarak puan verebileceğim bir şarkı yani ortalarda.Bu haftaki şarkım, artık final puanı almanın zaman geldi.
@Reytinger @Bully @Ahmad @Yakamoz-Asi @Prncss.. @Yiğitt @OzaN @gözlemci @Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @hayret bi şey @Tzira @ozgur2113 @Aserat @sokak sanati @vadikızı @Cengo @batuhankaralar @S.G.A.T. @mrt-06 @Maskeli Fedai
Oo çok sevdiğim bir şarkıdır, çok iyi bir puan alacaksın benden.Bu haftaki şarkım, artık final puanı almanın zaman geldi.
@Reytinger @Bully @Ahmad @Yakamoz-Asi @Prncss.. @Yiğitt @OzaN @gözlemci @Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @hayret bi şey @Tzira @ozgur2113 @Aserat @sokak sanati @vadikızı @Cengo @batuhankaralar @S.G.A.T. @mrt-06 @Maskeli Fedai
Bu hafta seçimin güzel.Bu haftaki şarkım, artık final puanı almanın zaman geldi.
Ceceli'nin en hit şarkıların biridir.Diğer şarkılara bağlı olarak puan verebileceğim bir şarkı yani ortalarda.