Ne olacakmış ki? Laz gibi konuştu dedim. Şive yaptın demek istedim.neee oluyormuş laz gibi konuşunca atacan efendi 😵😵😵
Ne olacakmış ki? Laz gibi konuştu dedim. Şive yaptın demek istedim.neee oluyormuş laz gibi konuşunca atacan efendi 😵😵😵
laz siveşi candır herkes yapsın sende yapNe olacakmış ki? Laz gibi konuştu dedim. Şive yaptın demek istedim.
Bende hiç beğenmedim çok yanlış seçim.Nil`in elenmesini hiç istemiyorum,ama 2 elemeli haftada fazla risk almışsın @Billy Kane
Yorumlara bakılırsa Beyonce,Nil elenecek gibi.
Son 5`imde yok benim ama, bu hafta beğenen çok az Beyonce`la Nil`i[emoji53]Bende hiç beğenmedim çok yanlış seçim.
1 hafta daha adminim.Daha kaç hafta iki kişi elenecek?
1 bucuk dakika olması bencede iyi olucak bazılarının kulağına çivilemek gerekiyor o sözleri sevmeleri içinAynen zaten bu haftadan sonra çıkarıyorum.Artık recap süresini 1.00-1.30 aralığında olacak.60 saniye ile 90 saniye arasında yani.İsteyen istediği kadar seçebilir
19:00 ı geçirmezsen birşey olmaz cnm🙂🙂🙂SONUÇLAR BUGÜN 18.00'DA GELMEYECEK.19.00'DA GELECEK.DIŞARIDA OLACAĞIM 18.00'DA
Bende hiç beğenmedim çok yanlış seçim.
eğer işin içine duygusallık girmezse nil bu hafta bencede gidici öncekı haftalarda en yüksek puanalrımı aldı ama belliydi böyle bir çukura düşme durumu geliyorum diyordu okadar iyi parçaları okadar erken kullandıkı erkenden güme gitme durumu doğması çok şaşırtıcı olmadı benim açımdan bakalım sonuclar açıklansında 🙂🙂🙂Son 5`imde yok benim ama, bu hafta beğenen çok az Beyonce`la Nil`i[emoji53]
Aynen, bende öyle düşünüyorum.eğer işin içine duygusallık girmezse nil bu hafta bencede gidici öncekı haftalarda en yüksek puanalrımı aldı ama belliydi böyle bir çukura düşme durumu geliyorum diyordu okadar iyi parçaları okadar erken kullandıkı erkenden güme gitme durumu doğması çok şaşırtıcı olmadı benim açımdan bakalım sonuclar açıklansında 🙂🙂🙂
Bu hafta biraz zayıf kalmışsın, inşallah elenmezsin.şu haftayıda atlatalım hayırlısıyla
inş cnm ama sanmıyorum en az 5 parçadan daha iyiyim yanı elenme potasında olmam bu haftada 🙂🙂🙂Bu hafta biraz zayıf kalmışsın, inşallah elenmezsin.
İkili elemeler bitse rahatlarsın bence.inş cnm ama sanmıyorum en az 5 parçadan daha iyiyim yanı elenme potasında olmam bu haftada 🙂🙂🙂