MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Niye öyle dedin? :T: :T:
Öyle parçası mı var.:F
dinleyince öğrenirsin :F:F:F

ayoll mustafayı severim diyip hiçbir parçasını beğenmiyorsun sen yoksa şarkılarını değilde mustafanın tipinimi severim demek istedin ben anlamadım yanı :F:F:F

dinleyince öğrenirsin :F:F:F

ayoll mustafayı severim diyip hiçbir parçasını beğenmiyorsun sen yoksa şarkılarını değilde mustafanın tipinimi severim demek istedin ben anlamadım yanı :F:F:F
Öğrenirim.:F

:F :F Aynen çok severim her yerde posteri var.:F
İyi de benim bildiğim şarkıları yok ki onlar gelsin puanları gör sen.:F İstersen dağlarrr dağlarr yerinden oynar oynar

Öğrenirim.:F

:F :F Aynen çok severim her yerde posteri var.:F
İyi de benim bildiğim şarkıları yok ki onlar gelsin puanları gör sen.:F İstersen dağlarrr dağlarr yerinden oynar oynar
tamam bu haftalar strateji gereği çok popüler parçaları saklıyorum ama
kavrulduk prçasını bilmeyen mustafa hayranımı olur cnm:F:F:F

5 hafta olmasına karşın oylama dışında (hatta bir oylama eksik.:D ) yorum yapmamışım.:F
O yüzden bu hafta fırsat varken yapayım biraz.:)
5 haftadır Manga'ya baya iyi puanlar veriyorum.:D Çünkü hep iyi şarkılar inşallah başka şarkıları da kalır.
Duman, Yalın, Teoman, Tarkan hep iyi şarkılarla geldiler puan olarak da baya üstte yer aldılar benim puanlarımda.:D
Yıldız Tilbe fena değil şu sıralar.:A Gökhan Özen ve Sezen Aksu beklentime göre alttalar.
Beyonce bu hafta pek iyi alamadı fakat diğer haftalar hep yüksekteydi. Mustafa Sandal da geçen hafta hariç beklentimin altında kaldı maalesef.
Sertab Erener, Mustafa Ceceli, Bengü, MFÖ,Nil Karaibrahimgil iyi şarkılarla geliyorlar fakat diğer şarkılarla kıyaslayınca geriye düşüyorlar.
Neşe Karaböcek aslında çok güzel şarkılar hep ileri almak istiyorum fakat ne kadar yüksek vermek istesemde ortalama puanlar veriyorum.:)
fena değil mi .sss hay karısı @Çiğdem- gibi çirkin oğlu @denizz19 gibi ergen olaıca.ss

Atacan'imda bayılıyor zaten Turabi'yé
:bhr::F @mrt-06
@Bully hiç alakası yok. Hakkaniyet sahibi biri olarak tam puanı en sevdiğime verdim. Ayrıca öyle olsa daha önceden hiç tam vermezdim sana.:(

Atacan'imda bayılıyor zaten Turabi'yé
:bhr::F @mrt-06
@Bully hiç alakası yok. Hakkaniyet sahibi biri olarak tam puanı en sevdiğime verdim. Ayrıca öyle olsa daha önceden hiç tam vermezdim sana.:(
Atacan benim kadar eleştirmiyor. :A

Takılıyorum hakkaniyet sahibi arkadaşıma. :A Evet Ben Bilmem'e tam puan vermiştin ama Yeniden'e verdiğin puan hoş olmadı. ss :T:

Yeniden kötü şarkı çünkü bana göre. :F Zaten Olmasada oluruda kullandığına göre artık çok yüksek alamadım benden.:A :Z @Bully

Son düzenleme:
:F mobil olduğundan öyle olmuş. :F bu aksam gorucez ama şuana kadar ki en iyi puanını almış olmak lazım benden.:Z
Bu şarkı Kocamin ailesinde çalıyordu. Oradan seviyorum.:bhr:

Yapılan yorumlarla elenecek isimlerden birini kafamda belirledim.Diğeri şimdilik meçhul[emoji53]

:F mobil olduğundan öyle olmuş. :F bu aksam gorucez ama şuana kadar ki en iyi puanını almış olmak lazım benden.:Z
Bu şarkı Kocamin ailesinde çalıyordu. Oradan seviyorum.:bhr:
O zaman şimdiden teşekkürler gardaşım. :bhr: Haha ben de diyorum şarkının Fox ile bir bağlantısı mı var acaba cidden varmış. :F Haftaya Sorma'yı kullanıcam kalırsam sever misim? :D Sorma ne haldeyim sorma kederdiyim sorma yangınlardayım başım duman..... :)

Yok onu sevmem sanırım yani dinlemedi belki severim. Yine ortalarda veririm puanımı sana haftaya.:( Zaten çok sezen dinlemiyorum. Bir tane kaldı galiba. Oda hadi bakalım. :Z

O zaman şimdiden teşekkürler gardaşım. :bhr: Haha ben de diyorum şarkının Fox ile bir bağlantısı mı var acaba cidden varmış. :F Haftaya Sorma'yı kullanıcam kalırsam sever misim? :D Sorma ne haldeyim sorma kederdiyim sorma yangınlardayım başım duman..... :)
oy için turabici oldu bitli rüstemi geçtin sen.ss