MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Fena değil gibi, ama herkes çok iddialı olduğu ve şarkıların bazıları hala belli olmadığı için pek bir şey diyemem. :) @Çiğdem-

hüp dısında gördüğüm parçalar geçen ahftanın altındalar tabi bu hafta gökhan özen yalın iyiler teoman ama heçen haftakı parçaları daha iyiydi
sadece tarkanın bu haftakı parçası geçen haftadan iyi gördüklerim içinden diyorum diğerlerinin hepsi geçen haftanın altında kalmıslar tabi bu bu hafta kötüler demek değil bu haftada iyiler ama geçen hafta bambaşka birşey yaşandı öyle bir hafta daha zor yaşanır onuda zarar görmeden kapattık :A
Bence daha zor haftalar görücez:)

Bence daha zor haftalar görücez:)
vlla cnm ben asıl parçalarımı çok daha sonra koyucam biliyorsun oyüzden bu haftaları yarışta kalarak geçirmem bana yeter
zaten 7. hafta vites düşürücem şu 2 li elemeleri geçirelimde
7 ve 8. haftalarda az nefes alıcam :A:A:A

ben zaten iyi puanlar veriyorum sana ama genel olarak bakalım
aramazsan arama ve benim için napardın parçaları bile top 5 dışlarında kaldılar geçen yıl sılanın düşük parçalarıyla bile ilk 3 oluyordun bu yıl iddalı parçaların bile dışarıda kalıyor gökhan pek ilgisini çekmiyor forumun galiba :A:A:A

elenirsek yapacak birşey yok zaten ama kavrulduk parçası derece bile görürse indir gibi asla süpriz olmaz kisme bu parça neden ilk 3 de demez :A:A:A
Kıymeti bilinmiyor Sıla'nın kötü şarkısı yok ki :A

bu haftada iyi puanlar alıcaksınız benden @Bully da öyle zaten genel olarak iyi puan verdiklerim arasındalar gökhan teoman yalın:A:A:A
Şimdi böyle diyerek sen de bana yüksek ver mi demeye çalışıyorsun :A Ayrıca daha aşırı yüksek bir puan verdiğini görmedim bana ama fena değilsin. :A