MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

YouTube'da "Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip" adlı videoyu izleyin - Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip:

İrem Candar&Teoman "Bana Öyle Bakma"
Klibi de Youtube`dan buldum,güzel olmuş:)

@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı [USER=88600]@yigit_00 [USER=85611]@ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
@Harunnn60 @aserat54 @Yakamoz-Asi
@Prncss...l[/USER][/USER]

YouTube'da "Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip" adlı videoyu izleyin - Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip:

@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı @tolgab @yigit_00 @yatutarsa @ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
@Prncss...l
Güzel şarkı seçmişsin :) tabi diğer şarkılara göre şekillenecek puanlarım ama sevdiğim bir şarkısıdır.

Şarkı güzel ama bence yabancı bir şarkıcı ile yarıştığın için baya riske girmişsin. Hem 2 yarışmacı elenecek, elenme riskin yüksek. Bence elindeki en iyileri kullan ve nereye kadar gidersen git. En azından elinde iddialı şarkılarla elenmemiş olursun. :X

@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı [USER=88600]@yigit_00 [USER=85611]@ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
@Prncss...l[/USER][/USER]
Sevdiğim bir parça, güzel seçim yapmışsın. :X

Bana bahsettigin şarkı.Kalan yarışmacılar da açıklasın,sonra daha doğru yorum yapabileceğiz,ama şarkı fena degil:)
Aynen, sana dediğim şarkı :) Ama 2 şarkı arasında kalmıştım. Bunu seçeyim dedim. Çok da kötü puan vermezsin bence. :A
Şarkı güzel ama bence yabancı bir şarkıcı ile yarıştığın için baya riske girmişsin. Hem 2 yarışmacı elenecek, elenme riskin yüksek. Bence elindeki en iyileri kullan ve nereye kadar gidersen git. En azından elinde iddialı şarkılarla elenmemiş olursun. :X

Sevdiğim bir parça, güzel seçim yapmışsın. :X
Sen yabancı şarkıları seviyorsun. Beni kurtarırsın sen. :A

Aynen.Beyonce`la final çok zor,en iyisi en güzellerini kullanıp gidebileceğin yere kadar gitmek,böylelikle şarkıcının da sevilmesini sağlarsın.Sonraki turlar için de avantaj olur, @gözlemci nin yaptığı gibi:):)

Kötü bir şarkı seçmişsin :( @yigit_00
Deme öyle ya :( XO iyi şarkıdır :(
Aynen.Beyonce`la final çok zor,en iyisi en güzellerini kullanıp gidebileceğin yere kadar gitmek,böylelikle şarkıcının da sevilmesini sağlarsın.Sonraki turlar için de avantaj olur, @gözlemci nin yaptığı gibi:):)
Ben yavaş yavaş yükseltmeyi daha çok sevdim ya. Daha güzel oluyor bence. :) Elenirsem de sağlık olsun. :) Ama şarkıyı beğendin değil mi? :A