MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Sevdiğim şarkılarından, bir hafta aranın ardından yüksek puanlara dönüş. :):)

Tarkan'ın en büyük hitlerinden biri. Birinci olabilir ama bizim oy kullanan kişiler daha çok yeni şarkılara meraklı olduğundan bilemiyorum. :):)
hahahah gerçi 4 haftada sadece 1 hafta beğenmedin ve 3.oldum
diğer beğendiğin 3 haftada olmadı bu haftada beğendin bakalım sorun kimdeymiş cnm bu hafta iyi yerde olursam sorun sende olmaz ama kötü yerde olursam senin nazarın olduğuna inanırım artık:A:A:A

Mustafa Sandal'ın sevdiğim şarkıların biridir, iyi puan alacaksın benden, bu şarkıyı daha sonra kullanabilirdin.:)

Sevdiğim bir şarkı değil, diğer şarkılara göre değerlendiririm, adım ege değil EFE UYSAL bu arada.😉
Güzel şarkı da geçen haftaki şarkın daha güzeldi bence. :A

Melun çok iddialı gelmiş bu hafta. :A

Çok iyi seçim. :)
@Bully indir tabikide güzeldi hk ettiğinide buldu ama kavrulduk aya benzer pazara kadar sııfında bir sandal parçasıdır :A:A:A

@EFE UYSAL 2 eleme haftası olsa kullanmazdım ama beni fazla etkilemicek ara sırada zirve için şarkı sürmem gerekiyor hep arkalarda olmuyor :F:F:F

diğer beğendiğin 3 haftada olmadı bu haftada beğendin bakalım sorun kimdeymiş cnm bu hafta iyi yerde olursam sorun sende olmaz ama kötü yerde olursam senin nazarın olduğuna inanırım artık:A:A:A

@Bully indir tabikide güzeldi hk ettiğinide buldu ama kavrulduk aya benzer pazara kadar sııfında bir sandal parçasıdır :A:A:A

@EFE UYSAL 2 eleme haftası olsa kullanmazdım ama beni fazla etkilemicek ara sırada zirve için şarkı sürmem gerekiyor hep arkalarda olmuyor :F:F:F
Bende strateji uyguluyorum şu 2 haftayı atlatabilirsem sonra bütün iddialı şarkılarıma başlayacağım.:)

Aya Benzer, Pazara Kadar, İsyankar efsane şarkılardır Kavrulduk bir tık altta kalıyor bence. :A

Çok güveniyorsun şarkına umarım hayal kırıklığına uğramazsın. :A
biz derken senle beni kast ediyordum biz yine ilk 3 olruruz geçen hafta gibi diye ben senin gibi içten pazarlıkçı değilim seninde başarılı olman yönünde konuşuyorum :F:F:F

biz derken senle beni kast ediyordum biz yine ilk 3 olruruz geçen hafta gibi diye ben senin gibi içten pazarlıkçı değilim seninde başarılı olman yönünde konuşuyorum :F:F:F
Haha benim başarım seni ilgilendirmez sen kendi başarını düşün. :F

Ben iddialı laflar etmeyi tercih etmiyorum neyin ne olacağı hiç belli olmaz burası Survivor. :A

Haha benim başarım seni ilgilendirmez sen kendi başarını düşün. :F

Ben iddialı laflar etmeyi tercih etmiyorum neyin ne olacağı hiç belli olmaz burası Survivor. :A
ayolll az zeki olucaksın parçan ne olursa olsun sen iddalı konuşmanı sürdürüceksin eğer elenmemek için oynuyorum orta sıralar hedefliyorum zaten zirvede olmazsamda olur gibisinden konusursan üyeler şarkı oylarken arada kaldığı parçalarda senin konusmalarını hatırlar bu zaten iddası yokmuş orta sırada kalmktan bana kızmaz gözede batmaz diye seni raht rahat aşşağı sıralara atarlar az uyanık olucaksın:A:A:A

ayolll az zeki olucaksın parçan ne olursa olsun sen iddalı konuşmanı sürdürüceksin eğer elenmemek için oynuyorum orta sıralar hedefliyorum zaten zirvede olmazsamda olur gibisinden konusursan üyeler şarkı oylarken arada kaldığı parçalarda senin konusmalarını hatırlar bu zaten iddası yokmuş orta sırada kalmktan bana kızmaz gözede batmaz diye seni raht rahat aşşağı sıralara atarlar az uyanık olucaksın:A:A:A
Bak bak neler de hesap ediyor öyle 😱

Ben safımdır Çiğdem hiç anlamam böyle şeylerden. 😛 :A