MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
Yapımı Cen Yapım'a ait olan MusicSurvivor'un 5. haftası başlıyor.Şu ana kadar sıralama böyle:

22-Ebru Gündeş
21-Murat Dalkılıç
20-Selena Gomez
19-Model
18-Murat Boz
17-Demet Akalın

Bakalım bu hafta kim elenecek?

OYLAMA:
http://www.veedlist.com/playlist?p=HETCTpzz0v

Final için alınan puanlar:

ŞarkıcıPuan
Sezen Aksu5
Yalın4
Nil3
Yıldız Tilbe3
Tarkan3
Bengü2
Mustafa S1
MFÖ1
maNga1
Duman1
Yarışmacılar:

YarışmacıŞarkıcıŞarkı
BullyYalınOlmasa da Olur
xemrexxxYıldız TilbeYar Yanına geleceğim
denizz19Gökhan Özenİnkar Etme
mrt-06Sezen AksuSeni Kimler Aldı
gözlemciNeşe KaraböcekElveda Meyhaneci
SGATTeomanBana Öyle Bakma
yigit_00BeyonceXO
ozgur2113MFÖHep Yaşın 19
Billy KaneNil KaraibrahimgilHe Man
TziraDumanYürek
batuhankaralarmaNgaDursun Zaman
Maskeli FedaiTarkanHüp
EFE UYSALMustafa CeceliTenlerin Seçimi
hayret bi şeySertab ErenerUnutursun
vadikızıBengüUnut Beni
Çiğdem-Mustafa SandalKavrulduk
Jüriler:
Jüriler
Reytinger
Yakamoz-Asi
OzaN
sokak sanati
aserat54
Yiğitt
Ahmad
Prncss..
Not:Haftaya en az iki tane konuk jüri alınacaktır.

Sunucular:

Bu haftanın sunucuları Özlem Yılmaz,Sedef Avcı ve Miley Cyrus oluyor.

1422523275525.jpg

kMVeqn4h.jpeg

miley-cyrus-terry-richardsona-poz-verdi-15082013105428.jpg

Not:Bu hafta iki kişi elenecektir.
Not:Recap süresi 1 dakikadır.
Not:Son şarkı yollama tarihi Perşembe günü 18.00'dır.

Herkese başarılar dilerim :)

Son düzenleme:
Özlem Yılmaz harika bir seçim olmuş. :bhr:
Aynı şekilde Sedef Avcı ve Miley Cyrus seçimleri de @ozgur2113 ve @yigit_00'ı tatmin etmiştir diye düşünüyorum. :ok:

Şarkıları da merakla bekliyorum, çok zor bir haftaya daha giriş yapacağız. Herkese başarılar. :)

Son düzenleme:
Poff @OzaN da XO diyor. Çok arada kaldım. (b)

Özlem Yılmaz herika bir sunucu seçimi olmuş, aynı şekilde Sedef Avcı ve Miley Cyrus seçimleri de @ozgur2113 ve @yigit_00'ı tatmin etmiştir diye düşünüyorum. :ok:

Şarkıları da merakla bekliyorum, çok zor bir haftaya daha giriş yapacağız. Herkese başarılar. :)
Hem de ne tatmin etmek. Bu gazla elenmem bu hafta da. (Umarım.) :Z:Z

4. hafta nihayet hak ettiğimiz yerde tamamlayarak 1 puanda olsa ilk final puanımızı aldık:bhr::bhr::bhr:
5.haftayada hız kesmeyi düşünmüyorum mustafa sandalın en popüler parçalarından biriyle katılıyorum
herşeyiyle 4-4lük bir mustafa sandal parçası (KAVRULDUK) :love1::love1:
@Reytinger @Ahmad @Yakamoz-Asi @Prncss.. @OzaN @Yiğitt @aserat54 @sokak sanati @Cengo @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @Bully @xemrexxx @Billy Kane @yigit_00 @ozgur2113 @EFE UYSAL @batuhankaralar @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @gözlemci @hayret bi şey @Tzira

4. hafta nihayet hak ettiğimiz yerde tamamlayarak 1 puanda olsa ilk final puanımızı aldık:bhr::bhr::bhr:
5.haftayada hız kesmeyi düşünmüyorum mustafa sandalın en popüler parçalarından biriyle katılıyorum
@Reytinger @Ahmad @Yakamoz-Asi @Prncss.. @OzaN @Yiğitt @aserat54 @sokak sanati @Cengo @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @Bully @xemrexxx @Billy Kane @yigit_00 @ozgur2113 @EFE UYSAL @batuhankaralar @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @gözlemci @hayret bi şey @Tzira
Sevdiğim şarkılarından, bir hafta aranın ardından yüksek puanlara dönüş. :):)

Tarkan'ın en büyük hitlerinden biri. Birinci olabilir ama bizim oy kullanan kişiler daha çok yeni şarkılara meraklı olduğundan bilemiyorum. :):)

Güzel şarkı da geçen haftaki şarkın daha güzeldi bence. :A

Melun çok iddialı gelmiş bu hafta. :A

Çok iyi seçim. :)

Mustafa Sandal'ın sevdiğim şarkıların biridir, iyi puan alacaksın benden, bu şarkıyı daha sonra kullanabilirdin.:)
Sevdiğim bir şarkı değil, diğer şarkılara göre değerlendiririm, adım ege değil EFE UYSAL bu arada.😉