Yanlış anlam herkesin tercihine saygım var sadece meraktan soruyorum. Sahra'nın nesini destekliyorsun?Hasan- Begüm ve Sahra.
Yanlış anlam herkesin tercihine saygım var sadece meraktan soruyorum. Sahra'nın nesini destekliyorsun?Hasan- Begüm ve Sahra.
Ben seviyorum kendisini.Yanlış anlam herkesin tercihine saygım var sadece meraktan soruyorum. Sahra'nın nesini destekliyorsun?
bence;sms sıralaması tahminim
1.turabi
2.hilmicem
3.sahra
4.hasan
5.begüm
6.özlem
7.nadya
8.taner
9.bozok
sizin tahmininize göre nasıl olur?
Delikanlı kıza benziyor ama çok çirkin ya.Ben seviyorum kendisini.
Bilmiyorum ama seviyorum.
Pek güzelliğine bakmam.Delikanlı kıza benziyor ama çok çirkin ya.
özlemi desteklesem de 1.olması bu hafta zor gibi,hilmicem ve turabiyide nekadar sevmesem bence yine zirvede olacaklar nadya taner ve bozokta hemfikirizbence;
ozlem 1. olur. 2. hasan. 3. hilmi. 4. turabi. 5. begum. 6. sahra. 7. nadya 8. taner 9. bozok
bence sosyal medyaya okadar bakılmaması gerek örn. özleme pek destek yok ama 2.oldu yani oy atan milyonlarca insan var sosyal medyada 5000 10.000 kişinin atmasıyla olmuyor hem sahra geçen sene en sondan zirveye çıktı oylamada 4 oylamadan çıktı oy potansiyeli büyük küçümsenmemesi gerekiyo@eskici Zaten öyle bir şey olursa Survivor'ı bir daha izlemem.Begüm'e o kadar oy atıldı ki çünkü herkes Begüm'ün yazılacağını tahmin ediyordu.