MusicSurvivor 2. Sezon | 4. Hafta

Puanlarımı yolladım.Bazı şarkıları youtube`dan dinlemek özellikle zirve için aklımdakı puanları bayaa bi değiştirdi.
Duman`i zaten severim bu şarkısı da çok iyiydi.
Neşe Karaböcek yarışmanın bana verdiği hediye.Her şarkısı ayrı güzel,neşeli ve eskileri andırıyor.Bu hafta da Göksel`den severek dinlediğim benim için en güzel şarkılarından olan Günün Birinde`yle katılmış.İlk kez orjinal halini dinledim,daha da dinlerim.
Mustafa Ceceli`yi sevmeme rağmen bir türlü sevdiğim şarkıları gelmiyordu karşıma.Adam sanki cımbızla sevmediğim şarkıları seçiyordu:D.Sonunda bu hafta sevdiğim bir şarkı geldi.Puanını da aldı.
Naughty Girl`le Beyonce bayaa iyiydi.İyi ki değiştirmiş şarkısını @Cengo ya dua et sen @yigit_00 :D
Gökhan Özen,Sertab Erener,Nil,Manga,Mustafa Sandal da TOP 10`larına girebilecek şarkılarla gelmişler iyi puan aldılar.
Sezen Aksu,Yalın,Demet ortalama puan aldılar.Sezen`le Yalın ilk kez ilk 5ime Sezen ilk kez 2ye giremedi ben de.Nasip Değilmiş çok güzel şarkı ama Özcan Deniz`a yakışıyor.Demet`in yorumuna hiç ısınamıyorum,diğer şarkılar da iyi olunca biraz arkada kaldı,ama kesinlikle elenecegini düşünmüyorum.
Yemin Ettim Rahmetli Kayahan`la,İbrahim Tatlıses`le güzel.Tarkan`in yorumunu beğenmiyorum.O yüzden iyi puan veremedim.
Genel olarak çoğu şarkı iyiydi,ama 2-3 şarkıcı elenme potasında onlardan biri elenecek gibi:)
Bir sonraki hafta elenirim ama kesin. :(

Oylarımı kullandım. Bana göre bu haftanın en iyi seçimleri Yalın, Duman, Yıldız Tilbe, Nil Karaibrahimgil ve Manga. :)

Elimdeki sonuçlara göre en az 4 kişinin elenme riski yaşayacağı kesin :)