araba ve zalim geçebilir tabikide ama bu 2 parçaya rakip hangisi olur dersen dudu derim o açıdan bakıyorum olayaDudu da bir zamanların efsane şarkısı evet ama Zalim ve Araba daha bir tık önde gibi sanki.
araba ve zalim geçebilir tabikide ama bu 2 parçaya rakip hangisi olur dersen dudu derim o açıdan bakıyorum olayaDudu da bir zamanların efsane şarkısı evet ama Zalim ve Araba daha bir tık önde gibi sanki.
Üçümüzün de finale kalacağı ne malum. Ayrıca diğer yarışmacıların da sağlam final şarkıları vardır elbet benim çekindiğim 1-2 şarkıcı daha var isim vermeyeyim.araba ve zalim geçebilir tabikide ama bu 2 parçaya rakip hangisi olur dersen dudu derim o açıdan bakıyorum olaya
üçümüzünde elenmesi gerekir bence başka bir parçanın kazanması için üçümüzde anı anda elenmeyiz herhalde ama hangimiz çıkar orası tartısılır cnm çünkü tek bir hata yaparsak sende elenirsin bende elenirimÜçümüzün de finale kalacağı ne malum. Ayrıca diğer yarışmacıların da sağlam final şarkıları vardır elbet benim çekindiğim 1-2 şarkıcı daha var isim vermeyeyim.