MusicSurvivor 2. Sezon | 3. Hafta Sonuçları

Dudu da bir zamanların efsane şarkısı evet ama Zalim ve Araba daha bir tık önde gibi sanki. :A
araba ve zalim geçebilir tabikide ama bu 2 parçaya rakip hangisi olur dersen dudu derim o açıdan bakıyorum olaya:F:F:F

araba ve zalim geçebilir tabikide ama bu 2 parçaya rakip hangisi olur dersen dudu derim o açıdan bakıyorum olaya:F:F:F
Üçümüzün de finale kalacağı ne malum. :A Ayrıca diğer yarışmacıların da sağlam final şarkıları vardır elbet benim çekindiğim 1-2 şarkıcı daha var isim vermeyeyim. :A

Üçümüzün de finale kalacağı ne malum. :A Ayrıca diğer yarışmacıların da sağlam final şarkıları vardır elbet benim çekindiğim 1-2 şarkıcı daha var isim vermeyeyim. :A
üçümüzünde elenmesi gerekir bence başka bir parçanın kazanması için üçümüzde anı anda elenmeyiz herhalde ama hangimiz çıkar orası tartısılır cnm çünkü tek bir hata yaparsak sende elenirsin bende elenirim
2 elemeli sistemde güme gidebiliriz:F:F:F

Sonuçlar şaşırttı beni biraz.

Tebrikler @Bully @mrt-06 @ozgur2113 .:X Özgür ile Atacan'a düşük vermiştim ama cidden beğenemedim şarkılarını.:X @Billy Kane 'de Nil ile beklediğimin üstünde gidiyor. Sertab daha iyiolmalıydı bence Murat Boz'da.:X