hayret bi şey
Emekli
En sevdiğim çok iyi puan alır ben de veririm
Çıtayı yavaş yavaş yükseltiyorumEn sevdiğim çok iyi puan alır ben de veririm
Sertab Erener`de hit şarkı çok.Düzgün bir sıralamayla finali görebilirÇıtayı yavaş yavaş yükseltiyorum
Yok yine aynı sürecek 15 hafta Sadece bunda biraz fazla kişi olduğu için bazı haftalar iki kişi eleniyorİyi bir kural @Cengo. Gerçi eski sistem daha iyi olabilirdi, ama benim için fark etmez. Hatta daha iyi olduğunu da söyleyebilirim. Hem bu sezon da daha hızlı bitmiş olur ve fazla sarkmaz.
@batuhankaralar, seçimini çok beğendim. @hayret bi şey, sen de iyi bir seçim yapmışsın. @Maskeli Fedai seninki de iyi aslında, ama kesin bir şey söyleyemem yine.
Sıralama yaptım zaten ben ama ilk haftalar sırf kendi zevkim için o şarkıları verdim. İçimde kalmasın diyeSertab Erener`de hit şarkı çok.Düzgün bir sıralamayla finali görebilir
Hint Kumaşı fena şarkı değildi ama iddia olarak biraz gerilerde kaldı. Forum Eurovision şarkımıza sahip çıkacaktır merak etme benden de iyi puanlar alır.Kimsenin müzik zevkine karışamam ama bence Hint Kumaşı 16.lığı hak etmiyordu. En azından ortalarda yer alabilirdi yani, haftaya bu şarkıyla bu sıralamalarda gidersem mecburen taktik değiştireceğim
@OzaN @Bully @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Cengo @S.G.A.T.@gözlemci @mrt-06 @Maskeli Fedai @mrt-06 @EFE UYSAL@Yakamoz-Asi @tolgab @Tzira @yatutarsa @Prncss.. @aserat54@Çiğdem- @Ahmad @ozgur2113 @Billy Kane
Hayırlı olsun yeni kural, bazı değişiklikler yapmam gerekecek o zaman.@mrt-06 En geç 2-3 saate açarım ya
BİLGİ: ART ARDA 3 HAFTA İKİ KİŞİ ELENECEKTİR.ARDINDAN HEP BİR KİŞİ ELENECEKTİR.VE FİNALDEN ÖNCEKİ SON HAFTADA 5 KİŞİ YARIŞACAKTIR VE 2 KİŞİ ELENECEKTİR.
FİNALDE 3 YARIŞMACI OLACAKTIR.FİNALDE ÖNCE BİR KİŞİ ELENECEK ARDINDAN BÜYÜK FİNALE GEÇİLECEKTİR.
@Bully @denizz19 @Tzira @S.G.A.T. @yigit_00 @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @mrt-06 @ozgur2113 @yatutarsa @Çiğdem- @xemrexxx @tolgab @EFE UYSAL @gözlemci @hayret bi şey @vadikızı
O şarkıları biraz ağır topa giriyor kalırsam 8. 9. haftadan sonra kullanmayı düşünüyorumHint Kumaşı fena şarkı değildi ama iddia olarak biraz gerilerde kaldı. Forum Eurovision şarkımıza sahip çıkacaktır merak etme benden de iyi puanlar alır.
Cevapsız Sorular ve Beni Benimle Bırak şarkılarını kullanmanı bekliyorum.
Çok da gerekmiyor bence..Bazı haftalar 2 kişi elenecek o kadar . Yani geçen sezon sondan bir önceki sırayla kurtulabiliyordun şimdi o olmuyorHint Kumaşı fena şarkı değildi ama iddia olarak biraz gerilerde kaldı. Forum Eurovision şarkımıza sahip çıkacaktır merak etme benden de iyi puanlar alır.
Hayırlı olsun yeni kural, bazı değişiklikler yapmam gerekecek o zaman.
Keşke ben de etiketlenseydim.
Düşünecez artık bir şeyler.Çok da gerekmiyor bence..Bazı haftalar 2 kişi elenecek o kadar . Yani geçen sezon sondan bir önceki sırayla kurtulabiliyordun şimdi o olmuyor
Etiketleri senden alınca seni etiketlemeyi unutmuşum Kendim etiketliyim ama sen yoksunKeşke ben de etiketlenseydim.
Daha 2 gün önce dinlemiştim galiba çok iyi bir şarkıyla gelmişsin, severim.
Düşünecez artık bir şeyler.
Tarkan'ın o kadar iddialı şarkısı varken cover şarkı kullanmanı pek doğru bulmuyorum açıkçası. Bu şarkıyı da Kayahan'dan dinlemek daha çok hoşuma gidiyor. Tarkan'ın yorumu da güzel gerçi. Bakalım nereye yerleşecek sıralamamda@Bully benim sarkima yorum yapmadin
Etiketleri benden almana sevindim.Etiketleri senden alınca seni etiketlemeyi unutmuşum Kendim etiketliyim ama sen yoksun
seninle dün finale araba ve zalim kalsa büyük kapışma olur demiştik cnm şimdi aramıza @Maskeli Fedai dudu ile katılırsa ozaman büyük final olur gerçekten zaten araba zalim ve dudu ancak birbirini geebilir bence çok olay yaratır final kan çıkar vlla hahahHint Kumaşı fena şarkı değildi ama iddia olarak biraz gerilerde kaldı. Forum Eurovision şarkımıza sahip çıkacaktır merak etme benden de iyi puanlar alır.
Hayırlı olsun yeni kural, bazı değişiklikler yapmam gerekecek o zaman.
unut beni daha iddaalıevet bunuda yollayıcam ama şimdi değil🙂
arkadaşlar ya bu 3 şarkı arasında kaldım yardım edin ya
Dudu da bir zamanların efsane şarkısı evet ama Zalim ve Araba daha bir tık önde gibi sanki.seninle dün finale araba ve zalim kalsa büyük kapışma olur demiştik cnm şimdi aramıza @Maskeli Fedai dudu ile katılırsa ozaman büyük final olur gerçekten zaten araba zalim ve dudu ancak birbirini geebilir bence çok olay yaratır final kan çıkar vlla hahah