MusicSurvivor 2. Sezon | 3. Hafta Sonuçları

İyi bir kural @Cengo. Gerçi eski sistem daha iyi olabilirdi, ama benim için fark etmez. Hatta daha iyi olduğunu da söyleyebilirim. Hem bu sezon da daha hızlı bitmiş olur ve fazla sarkmaz. :)

@batuhankaralar, seçimini çok beğendim. @hayret bi şey, sen de iyi bir seçim yapmışsın. @Maskeli Fedai seninki de iyi aslında, ama kesin bir şey söyleyemem yine. :)

İyi bir kural @Cengo. Gerçi eski sistem daha iyi olabilirdi, ama benim için fark etmez. Hatta daha iyi olduğunu da söyleyebilirim. Hem bu sezon da daha hızlı bitmiş olur ve fazla sarkmaz. :)

@batuhankaralar, seçimini çok beğendim. @hayret bi şey, sen de iyi bir seçim yapmışsın. @Maskeli Fedai seninki de iyi aslında, ama kesin bir şey söyleyemem yine. :)
Yok yine aynı sürecek 15 hafta :D Sadece bunda biraz fazla kişi olduğu için bazı haftalar iki kişi eleniyor :)

Arkadaşlar şarkını değistiriyorum Rahmetliye saygı açısından

Tarkan Yemin Ettim şarkısıyla katilacam

İşte şarkım

Son düzenleme:
Kimsenin müzik zevkine karışamam ama bence Hint Kumaşı 16.lığı hak etmiyordu. En azından ortalarda yer alabilirdi yani, haftaya bu şarkıyla bu sıralamalarda gidersem mecburen taktik değiştireceğim :(

@OzaN @Bully @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Cengo @S.G.A.T.@gözlemci @mrt-06 @Maskeli Fedai @mrt-06 @EFE UYSAL@Yakamoz-Asi @tolgab @Tzira @yatutarsa @Prncss.. @aserat54@Çiğdem- @Ahmad @ozgur2113 @Billy Kane
Hint Kumaşı fena şarkı değildi ama iddia olarak biraz gerilerde kaldı. :( Forum Eurovision şarkımıza sahip çıkacaktır merak etme benden de iyi puanlar alır. :D

Cevapsız Sorular ve Beni Benimle Bırak şarkılarını kullanmanı bekliyorum. :A

@mrt-06 En geç 2-3 saate açarım ya :)

BİLGİ: ART ARDA 3 HAFTA İKİ KİŞİ ELENECEKTİR.ARDINDAN HEP BİR KİŞİ ELENECEKTİR.VE FİNALDEN ÖNCEKİ SON HAFTADA 5 KİŞİ YARIŞACAKTIR VE 2 KİŞİ ELENECEKTİR.
FİNALDE 3 YARIŞMACI OLACAKTIR.FİNALDE ÖNCE BİR KİŞİ ELENECEK ARDINDAN BÜYÜK FİNALE GEÇİLECEKTİR.

@Bully @denizz19 @Tzira @S.G.A.T. @yigit_00 @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @mrt-06 @ozgur2113 @yatutarsa @Çiğdem- @xemrexxx @tolgab @EFE UYSAL @gözlemci @hayret bi şey @vadikızı
Hayırlı olsun yeni kural, bazı değişiklikler yapmam gerekecek o zaman. :A

Hint Kumaşı fena şarkı değildi ama iddia olarak biraz gerilerde kaldı. :( Forum Eurovision şarkımıza sahip çıkacaktır merak etme benden de iyi puanlar alır. :D

O şarkıları biraz ağır topa giriyor kalırsam 8. 9. haftadan sonra kullanmayı düşünüyorum :D

Çok da gerekmiyor bence..Bazı haftalar 2 kişi elenecek o kadar :F . Yani geçen sezon sondan bir önceki sırayla kurtulabiliyordun şimdi o olmuyor :D

Keşke ben de etiketlenseydim. :T:

Daha 2 gün önce dinlemiştim galiba çok iyi bir şarkıyla gelmişsin, severim. :D

Çok da gerekmiyor bence..Bazı haftalar 2 kişi elenecek o kadar :F . Yani geçen sezon sondan bir önceki sırayla kurtulabiliyordun şimdi o olmuyor :D
Düşünecez artık bir şeyler. :A

@Bully benim sarkima yorum yapmadin
Tarkan'ın o kadar iddialı şarkısı varken cover şarkı kullanmanı pek doğru bulmuyorum açıkçası. Bu şarkıyı da Kayahan'dan dinlemek daha çok hoşuma gidiyor. Tarkan'ın yorumu da güzel gerçi. Bakalım nereye yerleşecek sıralamamda :)

Etiketleri senden alınca seni etiketlemeyi unutmuşum :D Kendim etiketliyim ama sen yoksun :D
:F Etiketleri benden almana sevindim. :D

seninle dün finale araba ve zalim kalsa büyük kapışma olur demiştik cnm şimdi aramıza @Maskeli Fedai dudu ile katılırsa ozaman büyük final olur gerçekten zaten araba zalim ve dudu ancak birbirini geebilir bence çok olay yaratır final kan çıkar vlla hahah:A:A:A

seninle dün finale araba ve zalim kalsa büyük kapışma olur demiştik cnm şimdi aramıza @Maskeli Fedai dudu ile katılırsa ozaman büyük final olur gerçekten zaten araba zalim ve dudu ancak birbirini geebilir bence çok olay yaratır final kan çıkar vlla hahah:A:A:A
Dudu da bir zamanların efsane şarkısı evet ama Zalim ve Araba daha bir tık önde gibi sanki. :A