MusicSurvivor 2. Sezon | 3. Hafta Sonuçları

Kimsenin müzik zevkine karışamam ama bence Hint Kumaşı 16.lığı hak etmiyordu. En azından ortalarda yer alabilirdi yani, haftaya bu şarkıyla bu sıralamalarda gidersem mecburen taktik değiştireceğim :(

@OzaN @Bully @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Cengo @S.G.A.T.@gözlemci @mrt-06 @Maskeli Fedai @mrt-06 @EFE UYSAL@Yakamoz-Asi @tolgab @Tzira @yatutarsa @Prncss.. @aserat54@Çiğdem- @Ahmad @ozgur2113 @Billy Kane
Çok seviyorum bu şarkıyı iyi puan alacaksın benden. :)

evet bunuda yollayıcam ama şimdi değil🙂

arkadaşlar ya bu 3 şarkı arasında kaldım yardım edin ya
Bence 3û de doğru seçim olmaz.Unut beni 4.haftadan kullanılacak bir şarkı değil.Kalan 2 şarkıysa 2 elemeli haftada fazla riskli olur bence.Yine de sen bilirsin.Ben Aşkım`i teklif ediyorum:):)

Kimsenin müzik zevkine karışamam ama bence Hint Kumaşı 16.lığı hak etmiyordu. En azından ortalarda yer alabilirdi yani, haftaya bu şarkıyla bu sıralamalarda gidersem mecburen taktik değiştireceğim :(

@OzaN @Bully @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Cengo @S.G.A.T.@gözlemci @mrt-06 @Maskeli Fedai @mrt-06 @EFE UYSAL@Yakamoz-Asi @tolgab @Tzira @yatutarsa @Prncss.. @aserat54@Çiğdem- @Ahmad @ozgur2113 @Billy Kane
Hint Kumaşı güzel şarkıydı.Ama forumun zevki çok farklı,anlamak zor.O şarkı 16.olduktan sonra We Could Be The Same ne yapar kestirmek zor,ama Eurovision 2.si şarkıyla arkalarda kalırsan büyük olay olur:D
Çok Sevdiğim bir şarkı çok iyi puan alır benden.

@mrt-06 En geç 2-3 saate açarım ya :)

BİLGİ: ART ARDA 3 HAFTA İKİ KİŞİ ELENECEKTİR.ARDINDAN HEP BİR KİŞİ ELENECEKTİR.VE FİNALDEN ÖNCEKİ SON HAFTADA 5 KİŞİ YARIŞACAKTIR VE 2 KİŞİ ELENECEKTİR.
FİNALDE 3 YARIŞMACI OLACAKTIR.FİNALDE ÖNCE BİR KİŞİ ELENECEK ARDINDAN BÜYÜK FİNALE GEÇİLECEKTİR.

@Bully @denizz19 @Tzira @S.G.A.T. @yigit_00 @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @mrt-06 @ozgur2113 @yatutarsa @Çiğdem- @xemrexxx @tolgab @EFE UYSAL @gözlemci @hayret bi şey @vadikızı

Son düzenleme:

BİLGİ: ART ARDA 3 HAFTA İKİ KİŞİ ELENECEKTİR.ARDINDAN HEP BİR KİŞİ ELENECEKTİR.VE FİNALDEN ÖNCEKİ SON HAFTADA 5 KİŞİ YARIŞACAKTIR VE 2 KİŞİ ELENECEKTİR.
FİNALDE 3 YARIŞMACI OLACAKTIR.

@Bully @denizz19 @Tzira @S.G.A.T. @yigit_00 @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @mrt-06 @ozgur2113 @yatutarsa @Çiğdem- @xemrexxx @tolgab @EFE UYSAL @gözlemci @hayret bi şey @vadikızı
Bu 3 haftayı geçirmek finalin yarısı o zaman.Umarım geçebilirim ilk ikisi olur da sonuncuda zorlanacaktır çoğu kişi.

FİNALDE 3 YARIŞMACI OLACAKTIR.

cnm herşey iyi hoşşta neden finalde 3 kişi yarışıyor finale 2 kişi yakışır bence neden 3 kişiye çıkardınkı (b)(b)(b)