Saol knk, gerekliydi.Güzel seçim yapmışsın.
İyi şarkılar gelmeye devam ediyor.
Saol knk, gerekliydi.Güzel seçim yapmışsın.
İyi şarkılar gelmeye devam ediyor.
Peki benim şarkıma ne diyorsun Yeniden sever misinSaol knk, gerekliydi.
Çok eğlenceli şarkı.Haftanın en iyi hareketli şarkısı gibi duruyor şimdilik:
Güzel şarkıdır knk iyi puan alacaksın benden.Peki benim şarkıma ne diyorsun Yeniden sever misin
Ben ilk 10'u bekliyordum, şarkımı hiç beğenmemişler.Bu arada heyecandan unutmuşum.Atacan,Bully,Özgür tebrikler arkadaşlar beklenen sonuçlar
Bu hafta olurBen ilk 10'u bekliyordum, şarkımı hiç beğenmemişler.
Şarkılar belli olsun daha sağlıklı yorum yapıcaz o zamanBakalım kaçıncı olucam.
Fena görünmüyorilk 2 hftaya düşük seviye başlamıştım 3.hafta az biraz daha efsane olan jest oldumla 7.olarak ilk yükselişimi yakaladım ilk 3 haftayı turlamak için kullanmıştım ama bu hafta zirve için geliyorum mustafanın yakın dönemden en beğenilen kısa sürede en çok sevilen parçalarının başında geliyor
indir ile katılıyorum bu haftaya herkese teşekkürler
@Reytinger @Ahmad @Yakamoz-Asi @OzaN @Prncss.. @aserat54
@Yiğitt @sokak sanati @Cengo @Bully @vadikızı @batuhankaralar
@Maskeli Fedai @xemrexxx @denizz19 @mrt-06 @S.G.A.T.
@yigit_00 @Tzira @EFE UYSAL @Billy Kane @yatutarsa @ozgur2113 @gözlemci @tolgab @hayret bi şey
Bu hafta herkes zehir gibi.Musti`nin iyi şarkılarından İndir.Diğer şarkılar da belli olsun o zaman daha doğru tahmin yapabileceğiz.Benim tahminim ilk 10 rahat olur gibi ama diğer şarkıları görmek lazımilk 2 hftaya düşük seviye başlamıştım 3.hafta az biraz daha efsane olan jest oldumla 7.olarak ilk yükselişimi yakaladım ilk 3 haftayı turlamak için kullanmıştım ama bu hafta zirve için geliyorum mustafanın yakın dönemden en beğenilen kısa sürede en çok sevilen parçalarının başında geliyor
@yigit_00 @Tzira @EFE UYSAL @Billy Kane @yatutarsa @ozgur2113 @gözlemci @tolgab @hayret bi şey
2 haftadır favorilerim arasında idin ve yüksek puan verdim. Ama bu hafta biraz orta sıralara düşüş yaşarsın puanlarımda. Güzel şarkı ama 2. - 3. hafta şarkıların gibi değil benim için.ilk 2 hftaya düşük seviye başlamıştım 3.hafta az biraz daha efsane olan jest oldumla 7.olarak ilk yükselişimi yakaladım ilk 3 haftayı turlamak için kullanmıştım ama bu hafta zirve için geliyorum mustafanın yakın dönemden en beğenilen kısa sürede en çok sevilen parçalarının başında geliyor
Çok fazla sevdiğim şarkılarından biri değil ama kullanmak için doğru zaman gibi.ilk 2 hftaya düşük seviye başlamıştım 3.hafta az biraz daha efsane olan jest oldumla 7.olarak ilk yükselişimi yakaladım ilk 3 haftayı turlamak için kullanmıştım ama bu hafta zirve için geliyorum mustafanın yakın dönemden en beğenilen kısa sürede en çok sevilen parçalarının başında geliyor
Yani öbür şarkından güzel bir şarkı ama tüm şarkıları görmeden kaç vereceğimi söyleyemeyeceğim@denizz19 şarkımı nasıl buldun?